ASUS ATI RADEON HD 5970 ASUS P6T SE X58 MOTHERBOARD PATRIOT 4(2X2) GB 2000 Mhz DDR3 RAM WD 1.0 TB HARDDISK (64) COOLER MASTER HAF 922 KASA THERMALTAKE TOUGHPOWER 750 WATT POWER SUPPLY INTEL CORE i7-920 PROCESSOR 2.66 Ghz WINDOWS 7 64 BIT SONY BRAVIA 102 EKRAN LCD TV
Oyunları 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum. Yeni çıkan Mass Effect 2 gibi oyunlarda grafikler max. oynayabilirken Spider-Man: Web of Shadows ve GTA IV gibi oyunlarda ara ara duraksıyor.Bunun sebebi ne olabilir? Bu konuda bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.Yardım lütfen!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
## KONU AÇMADAN ÖNCE OKUYUN ## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##
3] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun.
�Acil yardım�, �Lütfen yardım�, "İmdat" , �Uzman sorusu�.. gibi konuyla alakası olmayan başlık kullanılan konuların sahipleri kural hatırlatılarak uyarılacak ve konu başlığının düzeltilmesi istenecek. Uyarıya rağmen konu başlıkları düzeltilmeyen konular kilitlenecek, sonrasında silinecektir.
lütfen yardım edin arkadaşlar sorunum 5 gündür devam ediyor defalarca format attım ekran kartı güncelleştirmelerini cd den asustan atinin sitesinden kurdum windows event log' u denedim ama bir türlü çözülmüyor.