Şimdi Ara

Ati Radeon Sapphire HD3870 256 BiT GDDR4 alacağım 90 tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistemim intel quad core 1 tb 4 gb ram ve nivida 7800 gx 256 mb 256 bit ama son cıkan oyunların cooğu 512 mb rem istiyor sahibinden com da bir ilanda Ati Radeon Sapphire HD3870 256 BiT GDDR4 var fiyat olarakta 90 tl diyorlar ne dersiniz almaya değer mi yada en falza 50 tl daha vererek alabileceğim daha iyi bir kart var mı?

• o siteden bişe almanı tavsiye etmem dolandırıcı dolu orda,,,,,tabiiki 50 tl daha fazla verirsen çok daha üst modeller var forumun 2.el sayfasında hd 4850 yada hd 4870 gibi mesela bu tarz kartlara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geforcemx -- 8 Haziran 2011; 22:18:40 >
  • 2.el sayfasına ulaşamıyorum sürekli üyelik bilgileri geliyor cep telefonu mesaj istiyor onuda yaptım ama nedense ilanlara ulaşamıyorum acaba nedendir
  • profilim sayfasından bilgilerini save yapıp güncellemen lazım,,,,,,gerçi ilanlara sadece bakmanız için üye olmanız gerekmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geforcemx -- 8 Haziran 2011; 22:21:52 >
  • sahibinden com dan bi sürü alışverisim oldu ve hic sorun yaşamadım biraz dikkatlı davranırsanız sizde güvenle alışveris yapabilirsiniz msla ben bu tip yerlerden alışveris yaparken iki şey uyguluyorum birincisi satıcının telefonunu öğrenip arıyorum ve ürün hakknıda soruyorum arızasını vs ve kesinlikle get satış harıci almıyorum çünkü arızalı ürün olması durumunda üç gün icinde iptal edebiliyorum bu şekilde ve sorun olmuyor..
  • biraz sabret 0 al 2 elde sorun yasarsin
  • bende öyle yapacağım zaten get olan birinden alacağım ama sistemim için gelecekte oyunlarda sorun yaşamamak için bu ekran kartı yeterli mi? yada sınır 150 tl ye kadar ne alabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX RX 580 4 GB 256 BİT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.