Arkadaşlar delirmek üzreyim lütfen bilenler bir an önce yardım etsin yoksa bu kasayı komple kaldırıp atacam camdan. Bu gün 3.kez format attım nedeni ise bi ekran kartı. Ati readon hd 3650 ekran kartım var bunun driverını yüklemek için oto driver programlarını kurdum pc bi daha açılmadı yani ekran kartını güncelledikten sonra. 3. kez format attım şuan internetten indiriyorum driveri kuruyorum ama ati technoliges klasörü boş ve pc hala ekran kartını görmüyor deli olacam. Hiç bir sorun yok gibi yükleme tamamlanıyor ama klasör boş of...
Anakartınızın(çipset yonga) sürücüsünü sağlam olarak kurarsanız bu sorunda ortadan kalkar.Bigisayarınızdaki bütün parçalarını everestle bakın ve kenara yazın.Sürücülerini tek tek güncel indirin.Eskilerinide silin ve devamlı bunları her yıl değiştirin.Sağlam format atın ve indirdiğiniz sürücüleri tek tek kurun sizin bilgisayarda casus yazılım kalıntısı kalmış...
peer16401
kullanıcısına yanıt
yok usta sorunu .çzdüm şimdi eski sürüm 11.x i kurdum onu gördü ama yeni sürüm de ne var çözemedim bi res atıp yeni sürümü üzerine kuracam olursa yazrım
peer16401
kullanıcısına yanıt
sorunu hala çözemedim işin garibi de 11.1 versiyon driver yüklediğim an bilgi merkezinde Vision tek readon hd 2600 diyor ne iş anlmadım ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: akrepolis
sorunu hala çözemedim işin garibi de 11.1 versiyon driver yüklediğim an bilgi merkezinde Vision tek readon hd 2600 diyor ne iş anlmadım ya ?
Daha önceki yazdığımı bir uygula derim fakt önemli bilgilerini harici hardiske yükle ve ilk kurulumda hepsini yaptıktan sonra Nod32,Karsparski bunlardan birini kur ve harici hardiskini tarattır ve göreceksin ki trojan yada virüs olduğunu algıladığını sil gitsin sonra tekrar indirmelisin.
usta mümkün değil 2 harddisk kullanıyorum ide 40 gb ve ikisine de yavaş format attım trjen kalması mümkün değil başka bi iş var bunda 2.el aldım kartı aceba değiştirdiler heralde kartı çünkü üstünde 3600 yazıyor yükledim şimdi 2600 gözüküyor ayrıca 2600 xt de 1 vga var bende hiç vga yok chipset mi değişti aceba çok kafam karıştı
quote:
Orijinalden alıntı: akrepolis
usta mümkün değil 2 harddisk kullanıyorum ide 40 gb ve ikisine de yavaş format attım trjen kalması mümkün değil başka bi iş var bunda 2.el aldım kartı aceba değiştirdiler heralde kartı çünkü üstünde 3600 yazıyor yükledim şimdi 2600 gözüküyor ayrıca 2600 xt de 1 vga var bende hiç vga yok chipset mi değişti aceba çok kafam karıştı
Bilgisayarın pentium 4/d ise ide ve sata girişli anakarttansavia denilen bir programı var ve onu yüklememiş olabilirmisin acaba...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme