Şimdi Ara

Ati Readon HD4850 Karıncalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD4850 ekran kartımla karıncalanma problemi yaşıyorum aldığımdan beri monitörlemi alakalı bilmiyorum ama bir kaç yerde ekran kartı ile alakalı olabileceğini okudum zaten biraz mantıklı düşününce öyle ekran kartına yük bininci bu noktalanmalar artıyor çok yük olunca çizgiler oluşup aşağı eğimli olarak dalgalanıyor vs. aynı problemleri 4850 ile yaşayan oldu mu yoksa hatayı monitörde mi aramalıyım.

• Vga girişini mi kullanıyorsun?
  • Yük binince demişsin. Bu durumda ati tray tool programını önermekle birlikte, kartın saat hızlarını düşür öyle kullanç. Atıyorum 800 gpu-2000 bellek ise, sen 700 gpu-1800 bellek hızına düşür.

Veyahut kartın biosunu değiştirip karta yazarsan programla falan uğraşman gerekmez.

http://forum.donanimhaber.com/m_41615893/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Vga girişini mi kullanıyorsun?

Evet vga girişini kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Vga girişini mi kullanıyorsun?

Evet vga girişini kullanıyorum.

Forumda daha önce de rastlamıştım. Genelde vga ile bağlananda rastlanılan bir durum.
  • yüke binince yapması bana bellekleri hatırlattı şahsen genelde belleklerde bi problm olduğunda bu şekilde davranır ama yine de incelemek lazım arkadaşların dediği gibi bellek hızlarını ve gpu yu bi düşürün olmadı alın yeni kart
  • kartın belleklerinde sorun var gibi.saat hızlarını düşürün.o da kurtarmazsa fırın yolu gözüktü demektir
  • kanımca yenibi ekran kartına gecmen gerekiyor inşallah bozuk değildir
  • Uzatmaya altını üstünü kurcalamaya gerek yok kısaca ölüyor kart :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Kasım 2012; 7:16:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.