Şimdi Ara

ati rodeon 9200 se 128mb yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi ekran kartı almayı düşünüyordum uygun fiyata ati rodeon 9200 se 128mb buldum fakat şuan merak ettiğim pixel shader özelliğine sahip olup olmadığı acaba bununla ilgili bi fikri olan bi arkadaşım bana yardım edebilirmi ???

• O ekran kartı pixel shader 1.4'müş kaynak amd-ati resmi sitesi, ve o 6-7 yıl oncesinin en kötü giriş seviyesi ekran kartıdır fx5200 den bile kotudur yani. napıcan anlamadım. Bulabilirsen 9550 al.
  • ya elimde fazla para yok ayrıca şuan asus cuv4x anakart kullanıyorum 128mb pixelshader özelliği olan bi ekran kartı önerebilirmisin bana ??? ilgin için teşekkür ediyorum !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jermenia

ya elimde fazla para yok ayrıca şuan asus cuv4x anakart kullanıyorum 128mb pixelshader özelliği olan bi ekran kartı önerebilirmisin bana ??? ilgin için teşekkür ediyorum !!!

2. El 6200td, 6600td, 6600gt, x1300pro veya x1600pro agp bunlar 256mb 128bittir pixel shader 3.0 dir 30-40-50ytl bulursun kadıkoyda uranüs pc ye bak birde 2. el forumlarına bak.
  • tşk ediyorum gittigidiyorda yok dediğin ekran kartları ama forumun bölümünde bakıyorum şimdi tekrar saol ilgin için !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.