Arkadaslar Bu kart cok ısınıyor ısısını software yardımı ile goremiyorum ama gercekten ısınıyor elle dokunun ca yakıyo belli bi saniyeden sonra... Bunu sogutmanın yolu warmı acaba ... Kartın ustunde orjinal fanı ve bakır sogutucusu war ama ....Genede ısınıyo...????? Ne yapmalıyım.... (Bu arada system calısırken yani oyun oynarken dahi klitlenme olmuyor )
O kardın üstünde ısı sensörü olmadığı için sıcaklığı göremiyorsun, ancak oyunlarda zorlandığında kilitlenmemesi lazım sen kardı çıkarıp fanı iyice bi temizle, eğer mümkünse heatsink'i çıkart ve altına as sür olmadı altını kademe kademe ince zımparalar ile iyice parlat
as dediği atric siver dijitalcenter.com.tr de var soğutma sistemini ii ce bi sil olmadı bence vga silencer al oda dijitalcenter da var biraz pahalı sanırım 20$ falan ama en ii soğutma yöntemi yani fan lı olarak
dijitalcenter da yok www.xbilgisayar.com dan alabilirisn 23$(VGA silencer) güvenli yerdir ben çoğu şeyi ordan alırorum Artic Silver 3 te 13 $ VGA silencerin içinden termal macun çıkıo gerçi
olabilir olmayabilir ya @goblin bişe zorcam sen nie hep ağlıyon ne zaman görsem ya ağlıyon ya oha diyon yada kafanı duvara vuruyon
palit 9550 ye göre vga sliencer varmı?? asus a olmuyo du millet törpü lüyodu falan
quote:
Orjinalden alıntı: sebi_gokhan
palit 9550 ye göre vga sliencer varmı?? asus a olmuyo du millet törpü lüyodu falan
birisi 9550 ye yapmaya çalışmıştı olmamıştı ben de baya uğraştım
quote:
Orjinalden alıntı: sebi_gokhan
olabilir olmayabilir ya @goblin bişe zorcam sen nie hep ağlıyon ne zaman görsem ya ağlıyon ya oha diyon yada kafanı duvara vuruyon