arkadaşlar sonunda stream destekli powerdirector7 çıktı.http://www.cyberlink.com/prog/product/main.do?ProductId=4&TabId=17962&SeqId=12021&isDraft=0 sonuçları burada paylaşalım bakalım ne kadar hızlıymış bu gpugpu olayı.saygılar
nvidianınkini bile bi kere kullanmadım
gereksiz şu an için bence
dostum ben kaç günden beri bunu bekliyorum ekran kartlarının gpu performanslarının sadece oyun için kullanılması bana göre saçmalık ekran kartının bence programlarda kullanılması son kullanıcı için yeni bir çığır açacaktır.Gpu gpu destekli uygulamaların yaygınlaşması benim için çok önemli keşke 3dmax gibi proğramlardada gpu yu cpu gibi kullanabilsek müthiş olurdu değil mi?
arkadaşlar denedim gpuz programıyla çalışmasına baktım hiçbir şekilde kartı kullanmıyor.ati stream bir hikayemidir nedir anlamadım gitti.
Programi power dvd de kullan ve daha sonra ayarlarindan atinin stream destegini sec o zaman atisi olur
quote:
Orjinalden alıntı: dark_town
Programi power dvd de kullan ve daha sonra ayarlarindan atinin stream destegini sec o zaman atisi olur
biraz daha acarmısın power dvd de hangi ayarlar veya nereden acılıyor bulamadım ben ?
dostum powerdvd ati avivo ayarları var benim bahsettiğim ati stream desteği power director ün sitesinde ati stream desteği olduğunu söylüyor ama malesef indirdiğim power director de böyle bir destek yok sadece update ettğin zaman cuda desteği geliyor o da benim işime yaramıyor inşallah yakın zamanda gelir.ayrıva vista64 de avivo convertor siteden inmiyor orda var gözüküyor ama indirme aktif olmuyor.anlayacağınız bu ati stream denen zıkkımı hiçbir şekilde kullanmıyorum deli olacağım.becerebilen ben kullanıyorum diyen varsa nasıl yapıyor bizede öğretsin valla çok memmun olurum.saygılar
hocam pardon ben yanlis yazmisin bu power director icin mi ben zannettim power dvd icinolani ama onda da su sekilde yapiyorsun
configure kismina gelip oradan da video dan ati avivo accelerator diye bir sey var o zaman o radan kendi de ekran kartindan hizlandirma yapabiliyor
bu verilen sey filmleri duzenlemek icin olani yani islemci 1 saatte yapiyorsa sen de bunu gpgpu ile 15 dkka da yapabilme imkani sunuyor
tekrardan ozur dilerim
power director 7 için ati stream desteğini veren update dosyası çokmıştır.ati stream desteği bu update ile kesin gelmektedir sonuçları ve görüşlerinizi mutlaka yazın.saygılar http://www.cyberlink.com/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme