Şimdi Ara

ati tray tool için en yüksek performansı verecek ayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ati troy toolu demin kurdum tweaks ayarları en iyi sonuç için ne olmalıdır deneyerek bul diye cevap atmayın çünkü donanıma hasar verebilir diye uyarı veriyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

• En iyi frekansları ayarlayı seçersen o otomatik ayarlıyo zaten.
  • nasıl yani açıklarmısın
  • Şu an ben de rivatuner yüklü o yüzden resim yollayamıyorum,ama ati tray tool da kullandım.Programdaki o-c bölümünde find max GPU ve MEM olması gerekli.Oradan kartın çalışabileceği max frekanslar aşşa yukarı belli oluyo.
  • max değerleri buldur mesela atıyorum.

410 gpu ve 620 memory max dedi. sen 410 yerine 405 ve 620 yerine 610 yap daha iyi olur.
  • beyler iyi güzel söylüyosunda ben ondan bahsetmiyorumki tweaks birde advenced tweaks ayarları var sonra 3d ayarları var ne bilim işte varda var onların ayarlarını soruyorum
  • sen en güzeli ati tools un son versiyonunu yükle rahat oc yap.herşey içinde.ince ayar istersen rivatuner yüklersin
  • son sürüm yüklü ama tweaks ayarlarını bi türlü bulamadım
  • zaten ati tools u mhz arttırmak ve artifact test etmek içinkullan.ince ayarlar rivatunerda bolca var.ama o ince ayarlar genelde test programlarında skoru arttırmaya yarar.çünkü asıl işine yarıyacaklar nvidia forceware sürücülerinde var.bide coolbits eklentisini kurarsan kapalı olan diğer ayarlarda açılıyo.dediğim gibi güzel görüntüler için sürücüyü, yüksek performans ve bunu test için ati tool u kullanman bence yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.