Arkadaslar bu 10.000 de 1 yapılacak olan kontrol (filtre temizliği) ucretli mi acaba?
bazı arkadaslar 25 - 30 bin de bir yaptırdıklarını soyluyorlar. Atiker sıralı kullanıyorum. aracım siena 2000 modeli 1.2
filtre değişimi yapılıyor temizleyen lpg servisi duymadım ben...atiker kitapçığında 20 bin kmde bir yazıyor ama servisler genelde 10 binde diyor...ben 20 binde değiştirttim filtreleri 40 liraydı...
temizlik derken yanlıs ifade kullanımısım, degistirme diyecektim.
tesekkur ederim bilgi için.
Yalnız benim kitapçığımda 10 bin bakımı da mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: aakcakaza
Yalnız benim kitapçığımda 10 bin bakımı da mevcut.
değiştirmişlerdir o zaman ben 2008 ocakta montaj yaptırmıştım...
muhtemelen oyle ben 14 haziran 2009 da taktırdım ama bu 10 bin bakımı gazel, para tuzagi gibi,
millet 25 - 30 bin de bir değiştiriyormus!
o birazda kullanılan gaza göre falanda değişir ben 20 bin kmde değiştirdim...değiştirirkende bi şikayetim yoktu çekiş falan iyiydi yani sırf garantisi var diye değiştirdim...filtre tıkanınca çekiş falan düşer belli eder zaten...
Garantiyi boşverebilecekseniz 10 binde fltre değiştirmeyin,filtreyi çıkarıp kontrol edin,temizse geri takın,sabunlu suyla kontrol edin kaçağa karşı,devam edin..20-25 binden erken filtre değiştirmeyin,bu bir soygundur
kesinlikle katılıyorum baska açıklaması yok.
10.000 de filitre değiştirilmedi diye aracınız garantiden kesinlikle çıkmaz.Birde filitreyi daha düşük fiyatlara değiştiren servisler mevcuttur.20-30 tl arası.
quote:
Orijinalden alıntı: tubul
Garantiyi boşverebilecekseniz 10 binde fltre değiştirmeyin,filtreyi çıkarıp kontrol edin,temizse geri takın,sabunlu suyla kontrol edin kaçağa karşı,devam edin..20-25 binden erken filtre değiştirmeyin,bu bir soygundur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme