Şimdi Ara

***ATİKER**İZMİR**NECO OTOGAZ** kaliteyi usta belirler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qzwxec

Benim de 5-6 ay önce takılı olan AKL LPG sistemi ve Mazda 3 aracım var. Bagaj ve kabinde yoğun bir LPG kokusu var, ancak Karabağlardaki AKL servisi Eren Oto'daki arkadaş, belli başlı bir kaç yeri sabunlu suyla kontrol edip, sızıntı yok dedi. Sensörle kontrol edelim dediğimde ise sensör yanıltıcı dedi.

Benim aracı bugün size getirsem, varsa bir sıkıntısı, çözebilir miyiz?

buyrun hocam ne gerekiyorsa yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECOOTOGAZ

lpg DÖNÜŞÜM SİSTEMİ İLE İLGİLİ HER KONUDA YARDIM İÇİN BURDAYIM

• 2009 mondeo 1.6 125 beygir lpgde sorun çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

2009 mondeo 1.6 125 beygir lpgde sorun çıkarır mı?

kesinliikle hiç bir sorun çıkarmaz hiç düşünmeden lpg montajı yaptırabilirsiniz
  • quote:

quote:

Geçmiş sayfalarda sorun çıkarır demişsinizde focus için. Ondan dedim

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş sayfalarda sorun çıkarır demişsinizde focus için. Ondan dedim

ford focus ve fiestalarda 2010 model üstü araçlarda geçerli hocam
  • 2008 Model 1.4 t-jet Motorlu Lineaya uygun sistem var mı? Maliyeti ve sorunsuzluğu hakkında bilginizi paylaşır mısınız?
  • ben de izmir aliağa da oturuyorum. bir kaç gündür aracıma taktırmak için lpg araştırıyorum. 2012 model 1.4 aveom var. hangi kiti önerirsiinz acaba.. araştırmaktan da yoruldum artık. bir an önce yaptırmak istiyorum. herkes olumlu olumsuz birşeyler söylüyor. kafam karıştı doğrusu. yarımdımcı olursanız çok mutlu olurum ustam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xidir

2008 Model 1.4 t-jet Motorlu Lineaya uygun sistem var mı? Maliyeti ve sorunsuzluğu hakkında bilginizi paylaşır mısınız?

05333114525 den ararsanız sevinirim
  • Ustam, 1993 model Favorit 135L 1.3 motor için lpg taktırmayı düşünüyorum. Hangi marka önerirsiniz? Fiyatlar ne kadar olur? İzmir'de oturuyorum, size getirmeyi düşünüyorum aracı. Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Merhaba bir soru soracağım Bigaz sıralı otogaz sistemleri diye bir marka duydunuz mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: reset45

quote:

quote:

Merhaba bir soru soracağım Bigaz sıralı otogaz sistemleri diye bir marka duydunuz mu ?

evet italtan yazılımlı bir üründür eski adıla ayok otogaz italyadan getirddi proğramı herkezde yok 3. sanayide kaptan otogaz ve bizde mevcuttur zaten cihaz çok gaddar kolay kolay sorun yaşatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECOOTOGAZ -- 12 Mart 2014; 13:45:11 >

• 2009 model 2.0lt subaru forester otomatik vites için lpg önerir misiniz? cevabınız evetse, nasıl bir sistem önerirsiniz?
  • usta s.a 2009 model honda jazzim var, ivtec motor, sehir ici 33kurus yakiyor ama yinede lpg taktirmak istiyorum, ne.onerirsiniz problem cikarirmi, arabayi uzun vadeli dusunuyorum ileride sknti yaratirmi tesekkurler

• Değerli neco oytogaz çalışanları forumda sordum tatmin edici cevap alamadım.
    1999 civic 1.6 ies aracıma 1.5 sene evvel atiker safe fast lpg taktırdım.
    Regülatör bağlantısını usta termostatın önünden silindire giden
    U boruyu iptal edip seri olarak araya bağladı. Araçta herhangi bir sorun yok.
    Fakat bakım yaptırdığım Honda servisi bağlantının yanlış olduğunu regülatörün
    kaloriferden paralel bağlanması gerektiğini söylüyor. LPG taktırdığım yer ısrarla
    50 tane aynı araca taktığını ve sıkıntı olmadığını ve olmayacağını söylüyor.
    Lütfen bu işin doğrusu nasıl olmalı yardımcı olur musunuz. Bağlantının böyle
    kalmasının uzun vadede sıkıntısı olurmu.
  • Merhaba iyi günler. Pug 407 2.0 aracimiza atiker LPG taktirmayi düşünüyoruz. Ancak hangi modeli daha iyidir daha sıkıntisiz daha sessiz bilmiyoruz açıklama yapmaniz mumkunmudur acaba ?

• 2003 model marea hlx (5 silindir 155hp) aracıma atiker gold serisi kit taktırmayı düşünüyorum bana maliyeti nekadar olur?
  • NECOOTOGAZ N kullanıcısına yanıt
    SELAMLAR. Renault fluence 1.6 otomatik (edc şanzıman) lpgye uyumlu mu uyumlu ise hangi markayı tavsiye edersiniz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar...
  • Merhabalar

2006 model 1.4 sx Citroen C4 aracım var 1 yıl önce Atiker obd sistem diye takıldı 2. sanayide ve arıza ışı yanmaz bu sistemde denildi. Ancak 2 haftada bir arıza ışıgı söndürtüyorum Sizce bana yanlış bir bilgi mi verildi yoksa takılan lpg sistemi obd li sistem değilmi ??

Ayrıca çokta önemli bir sorunum var aracı ilk çalıştırdığımda araç gaz yemiyor gaza basınca pır pır edip stop ediyor. İlk çalıştırdığımda motor sıcaksa gaza çabuk geçiyorsa sıkıntı olmuyor ancak 15 dk araç kapalı beklesin çalıştırayım hiç bişi yapmadığım halde stop edebiliyor veya böyleyken gaz verdiğimdede pır pır edip stop ediyor. Bazense hiç bişi yapmadan bekliyorum toparlıyor araba kendini basıp gidiyorum benzinde sonrasında ise gaza geçiyor otomatik . Sorun olmuyor. Gaz düğmesine basıp direk gaz da çalıştırdığımda böyle bir sorun olmuyor normal çalışıyor her seferinde. Ve bazen trafik ışıklarında durduğumda gazda iken kendiliğinden stop edip kalıyor araba bu durum çok sık olmuyor ama severek aldığım bir araçtan soğumama sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bir fikriniz var mıdır sizce bu sorunlar neden oluyordur ?? İzmir de bu sorunu düzeltebilecek bir bayi veya önerebileceğiniz kimse var mıdır ? Görüşlerinizi paylaşırsanız minnettar olurum :)

bu resimden LPg sisteminin obd olup olmadığı anlaşılabilir mi ?? Üstünde obd yazmıyor sadece safefast yazıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum

simdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim , Saygılarımla

• Ustam benim aracta zavolli sirali sistem var lakin beyin bozulunca benden onceki sahibi atiker beyin daha ucuz oldugu icin ustalarin tavsiyesi ile atiker beyin taktirmis. Lpg de bir sorunum yok ama benzinde bogulma cekiste dusukluk sorunlarim var. Lpg beynim atiker oldugu icin atiker servislerinemi gitmeliyim. Size gelirsem yardimci olurmusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.