Şimdi Ara

***ATİKER**İZMİR**NECO OTOGAZ** kaliteyi usta belirler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba Bayramda 11 litre lpg tüketimi ile aracım kendi rekorunu kırdı.

Bayramın birinci günü ustama uğradım lamda sensörü arızalı dedi ve egr iptal olması nedeniyle sensör değiştirmenin gereksiz olduğunu söyledi ve arızayı sildi devam ettik yola .

Fakat bayramın ikinci günü motorda aşırı bir titreme vardı "sadece lpg'de"

Lpg ayarı için gittiğim usta buji ve buji kablolarını değiş gel dedi Oradan koştuk Usta ellere detaylı kontrol sonrası değişimi onaylamadı ve başka bir ustaya yönlendirdi. Ama oradan da sonuç çıkmadı.

Daha sonra başka bir lpg ustasına gittim usta direk enjektör memelerinin 1,6 motora göre olduğunu söyleyip 2,0 la değiştirdi ayrıca filtre ve yeniden ayar yaptı titreme kesildi.

Ama yakışta bir değişiklik olmadı bende klima kapalı ve 90 km hızı geçmeden kullanmaya başladım aracı.
    Sonuç 8,1 litre 100 km de sizce klima ve 100-120 km hız yakışı bu kadar etkiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NECOOTOGAZ

quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

Usta Merhaba,

Bende İzmir'deyim 2011 Nissan Qashqai'ye lpg kiti uygulamayı önerir misiniz?

Aracımıza lpg takılmaz kesinlikle taktırmayın Şuan ATİKER PİYASADA ki bazı hassas olan araçlara arge çalışmalarında inşallah teknik anlamda bir yol çizerler ve bizde bunu uygularız
    Ben taktım işte sıkıntı yok diyenede inanmayın mağdur olanlar ve geri sökülüp servis ve lpg ci arasında giden gelen mevcut
    Şimdilik aracınız için e sağlıklısı benzinde kullanmaktır

Neco Ustam kolay gelsin.

Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı?
    2011 Qashqai aracıma Atiker servisi Gold serisini öneriyor.
    Fikrinizi alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermin007 -- 10 Şubat 2015; 14:07:03 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.