lpg DÖNÜŞÜM SİSTEMİ İLE İLGİLİ HER KONUDA YARDIM İÇİN BURDAYIM
O zaman Kayseride gerçekten usta diyebileceginiz bir Atiker bayisi tavsiyesi ile başlarmısınız.Araç Toyota yaris 1.3 87 HP 2008 model. Bayi listesi istemiyorum çünkü o atikerin sitesindede var.
quote:
Orijinalden alıntı: dys
O zaman Kayseride gerçekten usta diyebileceginiz bir Atiker bayisi tavsiyesi ile başlarmısınız.Araç Toyota yaris 1.3 87 HP 2008 model. Bayi listesi istemiyorum çünkü o atikerin sitesindede var.
Kayseri bölgeyi pek tanımam ama size şunu öneririm ATİKER a.ş yi arayıp teknik sorumlu Hüseyin beyi isteyinn o size en iyi tönlendirmeyi yapar çünkü kendisi Türkiye geneli arıza ve şikayetle ilgilendiği için en iyi ustayı bilir eminim yardımcı olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: NECOOTOGAZ
quote:
Kayseri bölgeyi pek tanımam ama size şunu öneririm ATİKER a.ş yi arayıp teknik sorumlu Hüseyin beyi isteyinn o size en iyi tönlendirmeyi yapar çünkü kendisi Türkiye geneli arıza ve şikayetle ilgilendiği için en iyi ustayı bilir eminim yardımcı olacaktır
EN son takdığım toyota yaris 2012 model 3 silindir
quote:
quote:
quote:
EN son takdığım toyota yaris 2012 model 3 silindir
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim. En iyisi sizin dediğinizi yapayım...İyi çalışmalar
quote:
Montaj yaptırdıktan sonra izlenimleri paylaşırsanız sevinirim
quote:
quote:
Montaj yaptırdıktan sonra izlenimleri paylaşırsanız sevinirim
Bende İzmir'deyim 2011 Nissan Qashqai'ye lpg kiti uygulamayı önerir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: cowcow
Usta Merhaba,
Aracımıza lpg takılmaz kesinlikle taktırmayın Şuan ATİKER PİYASADA ki bazı hassas olan araçlara arge çalışmalarında inşallah teknik anlamda bir yol çizerler ve bizde bunu uygularız Ben taktım işte sıkıntı yok diyenede inanmayın mağdur olanlar ve geri sökülüp servis ve lpg ci arasında giden gelen mevcut Şimdilik aracınız için e sağlıklısı benzinde kullanmaktır
quote:
Usta Merhaba,
Neco otogaz dan sevgi hanım teknik konuda çok yetenekli bir usta Ben servilerine gittiğimde benim arabamı bir bayanın çözeceğini zannetmemiştim bendede honda civic var sayelerinde arabamdan zevk alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz322123
quote:
Usta Merhaba,
Neco otogaz dan sevgi hanım teknik konuda çok yetenekli bir usta Ben servilerine gittiğimde benim arabamı bir bayanın çözeceğini zannetmemiştim bendede honda civic var sayelerinde arabamdan zevk alıyorum
Alıntıları Göster
ustacığım merhabalar,2002 model focusumda 60000 km,şuanki aracım 2011 model focusta 30000 kmdir atiker sıralı sistem kullanıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım,sizden ricam alamayı düşündüğüm iki araçla ilgili lpgye uyumluluk konusunda yorumlarınızı akmak istiyorum,1-2013 ford focus 1.6 125 ps atmosforik motor,2-2013 opel astra 1.6 115 ps atmosforik motor,bu iki araçtan birini almak istiyorum ama öncelikli şartım lpgye uyumluluk.
quote:
Orijinalden alıntı: ajf39
ustacığım merhabalar,2002 model focusumda 60000 km,şuanki aracım 2011 model focusta 30000 kmdir atiker sıralı sistem kullanıyorum çok şükür bir sorun yaşamadım,sizden ricam alamayı düşündüğüm iki araçla ilgili lpgye uyumluluk konusunda yorumlarınızı akmak istiyorum,1-2013 ford focus 1.6 125 ps atmosforik motor,2-2013 opel astra 1.6 115 ps atmosforik motor,bu iki araçtan birini almak istiyorum ama öncelikli şartım lpgye uyumluluk.
SORMUŞ OLDUĞUNUZ 2 araçtada maalisef lpg takıldığında maksimun 60000km sağlıklı görebilirsiniz 20000 kmden sonra risk taşıyor ve lütfen piyasada ki bazı saçmalılara inanmayın yağlama sistemi sıvı püskürtme veya obd li süper kit hiç biri motoru koruyamamaktadır.İşin kötü tarafı ise servis teknik bilgide verilen benzin tüketim gideri daha fazla çok yakın arkadaşım aldı 2013 focus 3 100 kmde 64 kuruş yakmakta dikkatli seçim yapınız
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ajf39
SORMUŞ OLDUĞUNUZ 2 araçtada maalisef lpg takıldığında maksimun 60000km sağlıklı görebilirsiniz 20000 kmden sonra risk taşıyor ve lütfen piyasada ki bazı saçmalılara inanmayın yağlama sistemi sıvı püskürtme veya obd li süper kit hiç biri motoru koruyamamaktadır.İşin kötü tarafı ise servis teknik bilgide verilen benzin tüketim gideri daha fazla çok yakın arkadaşım aldı 2013 focus 3 100 kmde 64 kuruş yakmakta dikkatli seçim yapınız
Alıntıları Göster
ATİKER
quote:
ATİKER
Merhaba Mitsubishi Colt 1.3 alıp lpg dönüşümü yaptırarak kullanmayı düşünüyorum. Lpg uyumlumudur bilgi verebilirmisiniz?
quote:
ATİKER
ATİKER
avrupa dolum ağzı
ATİKER
quote:
ATİKER
Merhabalar , 95 model 122.000 km uno s aracıma tp taktıracağım , maliyet , taksit v.s konusunda bilgi alabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: whitesinek
Merhabalar , 95 model 122.000 km uno s aracıma tp taktıracağım , maliyet , taksit v.s konusunda bilgi alabilir miyim?
UNO aracımız için 3 adet cihaz seçeneğimiz ATİKER,ALDESA,LOVATO
aracımız karbüratörlü ise atiker 400/10 taksit s imit depo aldesa 450/10 taksit simit depo lovato 600/10 taksit simit depo tek nokta ise 50 lirada daha ekliyoruz benim tavsiyem ise ALDESA DIR