Şimdi Ara

Atıl Note 2 nasıl değerlendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note2 telefonum 2 ay kadar önce sudden death sendrom denilen illete yakalanarak mevta oldu; board değilmeli dediler farklı fiyatlar aldım ama uğraşmak istemedim ve sonunda note 3 aldım.

Bir sorum olacak; telefonun kendi hafızasına ulaşma şansım var mı? Fotoğrafları yedekleyebilirsem efsane bir kazanç olur, bir umut o nedenle elimde tutuyorum hala..

Bir diğer sorum; pili çok yıpranmamış, ekranında çizik olmayan bu halde bir note 2'yi satabileceğim bir yer var mıdır, hani yedek parça olarak kullanan bir yerler var mıdır? En azından köşede duracağına nakite dönsün diyorum..

Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• yok mudur bir yardımcı olacak güzel insan?
  • http://www.ebay.com/itm/New-Original-eMMC-Memory-For-Samsung-Note2-N7100-KMVTU000LM-B503-ChiP-IC-/131322026770?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e93671b12

Atıl değil sizin Note2, şu yukarıda gördüğünüz çipli ile değiştirdiğiniz zaman düzgün bir şekilde çalışmaya devam eder. . Eğer kendi beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz yok ise çevrenizde biraz araştırın.

• Eğer satmak istiyorsan da o şekilde sirkecide satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

http://www.ebay.com/itm/New-Original-eMMC-Memory-For-Samsung-Note2-N7100-KMVTU000LM-B503-ChiP-IC-/131322026770?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e93671b12

Atıl değil sizin Note2, şu yukarıda gördüğünüz çipli ile değiştirdiğiniz zaman düzgün bir şekilde çalışmaya devam eder. . Eğer kendi beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz yok ise çevrenizde biraz araştırın.

yalnız 36 dolarlık bir parça için benden 450-500 TL istediler, vay be:(

• hidr0ksit H kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi buradan alın. Daha sonra da parçayı bildiğiniz bir yere taktırın. Çok fazla para istemişler doğrusu. Bilindiğiniz bir yere gösterin telefonu bence ilk önce. Parça fiyatını bir sorun bakalım ne diyecekler. 36 dolar civarı ise sorun olmaz ama çok abartılı ise buradan almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 17 Ekim 2014; 15:47:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.