@AtlantisNet Destek Hocam konu sahibinin ilk mesaja eklediği router ın marka modeli nedir? |
Atlantis.net Wifi 6 modem ve Müşteri memnuniyeti. (ZXHN F6610M) (2. sayfa)
-
-
Arayüzde bu şekilde yazıyor hocam;
Model:ZXHN F6610M
-
Teşekkürler bilgi için hocam
-
F6610M modeli kendi ithalatımız kendinden fiber girişli wifi6 router.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu cihazın niye tanıtım videosu yok hocam? Youtube a yükleseniz bu cihazın tanıtım videosunu güzel olmaz mı? Teknik detaylarıyla birlikte tabi.
https://atlantisnet.com.tr/modem-router-kurulumlari//
Bahsettiğiniz cihazı buraya eklememişsiniz mesela.
-
Bu modemleri sadece gigapon altyapımızda kullanıyoruz. Gigapon altyapımızda modem kurulumu teknik servisimiz tarafından sağlandığı için modem kurulumunu müşterimizden yapmasını istemiyoruz. Bu sebeple kurulum videosu yüklemedik. Ayrıca bu modemleri kurmaya 1 aydır başladık. Yeni bir ürün.
Anladım hocam saygım sonsuz elbette. Yalnız ben cihazın teknik özelliklerini merak ettim mesela. Keşke bu bilgilere erişebilseydik. Yani bu yüzden üstte gönderdiğim linkteki menüye eklerseniz orada kurulum olarak değil de sadece teknik detaylarını paylaşabilirsiniz bizim de merakımız geçer hocam :)
-
Çok hakkısınız bu konuda arkadaşlarıma bilgi vereceğim. Modem karşılaştırması ve teknik detaylarını görebilecekleri bir modem tanıtım sekmesi koyalım.
Süper olur hocam teşekkür ediyorum
-
Biz teşekkür ederiz.
Çin üretimi galiba. 5ghz de düz wifi6 da; kablosuzda 1000 ve üstü biraz zor gibi.
-
Merhaba hizmetiniz için teşekkür ederim yeni aboneyim bende. Modem içerisinde PPPOE id pass girecek bir alan yok F6610M modem kullanıyorum. Resetledim şuanda internet gitti destek talebinden cevap bekliyorum. Neden bu modelde bu seçenek yok ben mi bulamadım anlamadım.
Kurulum ekibi, aktivasyon ekibi ikisi de çok hızlıydı güler yüzlü, sıcak kanlı insanlar bu arada gayet memnunum, hızı resetten önce test ettim Wi-Fi ile 600 mbps aldım gayet güzel
-
Merhaba; modem içerisinde pppoe ayarlarının yapıldığı kısım yönetici şifresiyle görüntülenmektedir. Pppoe kısmını ne amaçla görmek istediniz ve resetlemekteki niyetiniz neydi ? Keşke reset atmadan önce burdan yazsaydınız yapmak istediğiniz işlemle alakalı sizi yönlendirirdik. Modemi ofise getirmenizi veya anydesk vermenizi isteyeceğiz. Yada ücretli teknik servis yönlendirmemiz gerekecek. Yada abone numarası verin önce uzaktan kurmayı deneyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 9 Ekim 2024; 22:42:31 >
anydesk vereyim ben diğer türlü biraz canım yanabilir fakat mesajı buraya ekledikten sonra dışarı cıkmak durumunda kaldım eve döndüğümde gece olabilir. Yardım ederseniz yarın tüm gün evde olacağım müsait zamanınızda bakabilirsiniz 🙄. modem arayüzüne giriş sağlayamadığım için sıfırlama ihtiyacı duydum modem içerisine bakmak için wan, wifi, wlan password gibi işlemleri yapmak için basitti amacım.
Hizmet numaram : 3400148218 ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uqur3434 -- 9 Ekim 2024; 23:9:14 > -
Wifi ayarlarına admin şifresi ile erişebiliyorsunuz aslında. Siz abone numaranızı söyleyin biz uzaktan kurmayı deneyelim önce başaramazsak gün içinde sizi ararız.
Çok teşekkür ederim tek SMS ile işimi hallettiniz 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X