Hocam DNS değişikliği yapmak istiyorum ben fakat sanırım bunu yönetici paneli ile yapabiliyoruz. Bunu neden normal admin kullanıcısına eklemediniz? |
Atlantis.net Wifi 6 modem ve Müşteri memnuniyeti. (ZXHN F6610M) (3. sayfa)
-
-
Merhaba, 34 lü hizmet numaranızı gönderirseniz yardımcı olalım. Yeni modemler olduğu için kurulumları saha ve merkez teknik ekipleri tarafından yapılıyor. Modem ara yüzüne hakim olmayan abonelerimizin ayarlarını bozması istemediğimiz bir durum :) Normal admin kullanıcısında olabilir bu özellik , modemler kendi ithalatımız. Bunu yöneticime ileteceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 18 Ekim 2024; 17:22:50 > -
Hizmet numarası: 3400042574
Modem ayarları ile ilgili bilgili olmasam sanırım bu mesajı da yazamazdım ben sadece bu ayarı Sercomm modeminizde değiştirebiliyordum fakat bunda değiştiremiyorum bunun sebebini merak ediyorum. Ayrıca Cloudflare entegresi olmayan sitelerde hala blocked ekranı karşıma çıkıyor bunu da ekipleriniz çözmüş değil. Sanırım hatfiberden yönlendirilen IP'ler Cloudflare tabanlı olduğu için buna uymayan siteler engele takılıyor.
-
İşlem sağlandı. Özel mesaj ilettim. Cloudflare de kontrol edelim. -
DNS konusunda banada yardımcı olur musunuz modem arayüzünde müdahele edemedim bir türlü.
-
Sayın yetkili, malesef hız problemi yaşıyorum halen. 1000 hızda 400-450 alıyorum. Modemim aynı modemin bir başkasıyla değişti de o hıza çıktı, öncekinde 200 bile zor görünüyordu. Teknik ekip modem değiştirmekten başka bişey yapmadı. Lütfen bu soruna çözüm bulunuz. Hizmet numaram: 3400186528
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablolu test sağlayarak görselleri burdan paylaşırmısınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabiki, yaptım, sonuç aşağıda. Modemden mi santralden mi bant genişliğinden mi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb_fb -- 24 Aralık 2024; 14:51:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, modem arayüzünde anladığım kadarıyla kullanıcılara verilen panel kısıtlı. Tam erişimi olan kullanıcı adı şifrelerimiz nedir? Not düşeyim bilinçsiz bir kullanıcı değilim yapılabilecek ayarlar/değişimler ile alakalı bilgi sahibiyim sadece tam arayüze erişmek istiyorum tüm sorumluluk tarafıma aittir.
Müşteri numaram : 3400186312 forum üzerinden yada hizmete bağlı numaram üzerinden sms olarak da isterseniz iletebilirsiniz.
-
bi gelişme yok mu acaba. internet hızı yerlerde sürünüyor. Bu gidişle memnuniyetsizliğim sonucu iptal ettirmem gerekebiir.
-
600 mb hız testi görseli atmışsınız yerlerde sürünen tam olarak nedir ? Ben algılayamadım o kısmı.
Modem arayüzünde yapmak istediğiniz işlemler nedir yardımcı olalım biz size.
alt yapım gpon ama bana AtlantisNet Vae 100 Mbps diyor neden?
bkk 1350773717
-
Merhaba, altyapınızda atlantis gigaponmu var yoksa türk telekom gpon altyapısımı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X