Şimdi Ara

Atlantis.net Wifi 6 modem ve Müşteri memnuniyeti. (ZXHN F6610M)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Esenyurt'ta bilen bilir Vdsl ile dolu bir küçük şehir. Taa ki Atlantis Fiber gelene kadar. Şuan da Esenyurt'un %70 i kadar alt yapısı ile aktif hizmet veren ISS. Ekim 2022 den beri aktif olarak 1000mbps eşit indirme ve yükleme hızı alıyorum. Her hangi bir sorun olduğunda anında çözüm odaklılar ve teknik ekip çok fazla vakit geçmeden evinizde oluyor.

Ben Ekim 2022 den beri Tenda HG9 modem kullanmaktaydım. Fakat geçenlerde artık Wifi 6 destekli modem verdiklerini gördüm. haliyle her müşteri gibi bende talep ettim Forum üzerinden hemen iletişime geçip merkezimizden yeni Wifi 6 destekli modeminizi alabilirsiniz dediler. Üstelik üst katta oturan amcam içinde talep ettiğimde onun içinde yardımcı oldular. Hemen gün içerisinde merkezden modemleri değiştirdikten sonra kurulumu kendim yapmak istedim ve forum üzerinden birlikte kurmaya çalıştık. sonrasında maalesef Fiber kablo ucunun değişmesi gerektiğini öğrendim . Sonrasın forum üzerinden iletişimde olduğum beyfendi saat çok geç olmasına rağmen sadece 10 dakika içerisinde ekip geleceğini fiber girişi ile modem kurulumunu yapacağını söylediler öyle de oldu. Teknik ekip dakikalar içerisinde gelip fiber girişini ve modem kurulumu yaptı sorunsuz kullanmaya başladım. Merak edenler için Wifi testlerini aşağıya ekliyorum.

Her daim çözüm odaklı olan @AtlantisNet Destek ekibine,çalışanlarına ve forum üzerinden iletişime geçen herkese özellikle Muhammed beye Çok teşekkür ederim.

MODEM;

Tenda HG 9 modem 5G testi;

Yeni Wifi 6 Destekli modem 5G Testi;

Atlantis.net Wifi 6 modem ve Müşteri memnuniyeti. (ZXHN F6610M) Atlantis.net Wifi 6 modem ve Müşteri memnuniyeti. (ZXHN F6610M)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 6 Ekim 2024; 1:19:45 >

• teamwork kullanıcısına yanıt
    10000 mbps'e kadar hizmet verebiliriz :) yeter ki cihaz desteklesin
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Ne dersin ben de bi memnuniyet konusu açayım mı? Altyapım 1000mbit

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt
    Açın açmayın diye kimseyi zorlamıyorum ben :) Ben bir güncelleme yaparken abonelerimiz görselde ki gibi bir sorun yaşadı. Sonrasında düzelttim. İyi akşamlar dilerim.
  • Merhaba. Yeni aldığınız wifi 6 router cihazın marka modelini de ekler misiniz ilk mesajınıza?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

marka modelini bilmiyorum ama görselini ekliyorum hemen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.