Şimdi Ara

Atlantis internet hız deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ayi doldurdum atlantiste servis teknik destek olarak cok iyiler sorun oldugu zaman hemen hallediyorlar ilk baglattigimda wifi 5 modem vardi onu bugun degistirdim yeni nesil wifi 6 modem aldim arada cok fark var teknik ekipten Muhammed beye teşekkürler ucretsiz bir sekilde degisim yaptırdı hiz testleri aşağıdaki gibidir eskisi ve yenisi hatta kopma vs olmuyor online oyun oynuyorum bir sorun yasamadim

Kablosuz test yaptim her iki testte iki ayri modemden yapilmistir aradaki fark baya var biri wifi 5 digeri wifi 6
    Suan bildigim kadariyla yeni uyelere wifi 6 modem veriyorlar modem asada resimdekidir abone olmak isterseniz benim referans numarami soyleyebilirsiniz
    [

AtlantisNet referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : ATLQ2IOXO
    Başvuru için tıklayınız abone.atlantisnet.com.tr/yenibasvuru?refno=ATLQ2IOXO Atlantis internet hız deneyimi Atlantis internet hız deneyimi Atlantis internet hız deneyimi Atlantis internet hız deneyimi Atlantis internet hız deneyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmycry_87 -- 15 Aralık 2024; 18:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Örnek mahallesi 1374.sokağada altyapı bekliyoruz...

• Atlantis internet hız deneyimi

Kendi router'ım var asus rt-ax82u aldiğim kablosuz hız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuaSar34 -- 3 Eylül 2024; 20:33:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Referans kodu her iki tarafa da indirm sagloomu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaza 7 metre mesafede 5ghz wifi ile bağlanan laptop ile alınan hız 910mpbs ...
    Atlantis internet hız deneyimi

• Atlantis gigapon kullanmaya başladım bugün acaba discorda girmenin bir yolu var mı uygulamadan giremiyorum modemden dns değiştirilmiyor. googbydpi denedim o da çalışmadı windows arayüzünden dns değiştirdim o da işe yaramadı. Herhangi bir çözüm yolu bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.