|
Bildirim
Şimdiden söyleyim ben onların taraftanım.
|
Yapmayın , etmeyin. Hor görmeyin, itip düşürmeyin.Yarın öbür gün intikamını feci alır.
|
Skynet bunu beğendi
|
bi akınsoft peruklusu değil :)
|
Bu robot ilerde bir gün "ben niye boş boş zıplayıp duruyom lan" diyecek ve sonra...
|
Makine kaynaklı iş kayıplarının sporla alakası olmaz diyordum ama sporcuların da işi zor :D
"Ve sayın seyirciler, sağ köşedeeee, demir yumrukluuuuu Akıncıııı. Taaaaam 400 beygir gücündeeeee. Saniyede 200 yumruk atabiliyooooooor." |
Sonradan bizi itmese bari
|
evet beyler 22.yüzyılın yeni öncülerini selamlayın bizler görmeyeceğiz ama çocuklarımız bunlar yüzünden işsiz kalacak savaşta kaybedecek birebir her türlü mücadelede kaybedecek yapay zeka kontrolüne tamamiyle devralacak. yapay zeka demekte yanlış sibernetik zeka ile bilinçsel zeka nın kapışması yakındır.
belki bilinçsel zekada kendisini modifiye eder deusex tarzı adamlara dönüşür kısacası dünyada son organik nesilleriz :)) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 17 Kasım 2017; 12:43:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 17 Kasım 2017; 13:20:23 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 17 Kasım 2017; 13:56:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 17 Kasım 2017; 16:11:45 > |
|
|