Şimdi Ara

Atleti Nasıl Giyiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz saçma bir soru ama atleti külodunuzun içine mi koyarak giyiyorsunuz yoksa külodun içine koymadan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atlet donun içine giriyorsa o atlet büyüktür zaten. dondan 2cm falan alması lazım en fazla. ha büyük olsaydı yine de donun içine sokup malafatı atlete değdirmezdim orası başka
  • Giymiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilodumun icine sokuyorum.

• Kilodun dışında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilot dışı

• Supermen gibi kilotu taytın üstüne giyiyorum. Kilot dikişli kısmı cilde temas edince rahatsız ediyor .dikişli kısmı dışarda kalacak şekilde giymek istedim ama bu seferde kumaşın dokusu ters oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi atlet nasıl giyebiliyorsunuz ya? t-shirtlerin gömleklerin altında gözüküyor böyle beyaz beyaz ne bileyim bence kıro gibi duruyor

• İçine atıyormuşum şimdi baktım da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilot ve atletten rahatsız olan bi tek benmiyim yahu.oturunce kilot hem malafatın sağ ve sol tarafında katlanıyor.sıkışıyor ve rahatsız oluyorum.
  • En son ne zaman atlet giydim diye bir düşündüm. Hatırlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker

abi atlet nasıl giyebiliyorsunuz ya? t-shirtlerin gömleklerin altında gözüküyor böyle beyaz beyaz ne bileyim bence kıro gibi duruyor

siyah atlet giyiyorum. şeffaf gömlek giymiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalise -- 17 Eylül 2017; 22:18:57 >
  • Üşümedikçe giymem ama üşüyorsamda zaten boxer'ın içine sokarım sıcak tutsun diye
  • gençler bende kilodun içine sokuyorum.
    ama bunu zararı var. sırttan düşen kıllar cukka diye makata giriyor,bu da makatta kıl dönmesine sebep oluyor.
  • Bu nasıl konu lan

• atlet giymiyorum hem köylü işi hemde rahatsız edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 18 Eylül 2017; 0:49:17 >
  • Kışın icine sokuyom yazin dışarı cnku kışın üşüyorum anliyomusunuz alttan soğuk geliyo manyak herifler bana neler yazdirtiyosunz böyle ırz düşmanlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker

abi atlet nasıl giyebiliyorsunuz ya? t-shirtlerin gömleklerin altında gözüküyor böyle beyaz beyaz ne bileyim bence kıro gibi duruyor

Hocam isteyerek değil mecburiyetten giyiyoruz herhalde. Bir kere giymiyim dedim bakkala gittim geldim ki mavi tişörtün arkası lacivert olmuş terden. Aynı şekilde göğüsler falan her yer ter

• Sürekli içerde harika oluyor dışında durursa rahatsız oluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.