Şimdi Ara

Atletsiz T-shirt giyince göğüsün belli olması durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
27.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah moralim çok güzeldi.. hata 1-2 gündür güzel. Fakat 1-2 saat önce niyeyse içime çok büyük kurt düştü. Acaba bende jinekomasti mi var? diye düşündüm. Çok sıcak olduğu için sadece tshirt giyiyorum.ve gerilirince birazcık meme uçlarım görünüyor. Çıplak bakınca pek birşey yok gibi duruyor gerçi.

Normal midir yani hiç dikkat etmedim başkalarında erkeklerde görünür mü böyle meme ucu?(atletsiz T-Shirtlü) (Biraz yağlanma var bende kiloluyum biraz onu da hesaba katarak cevap verin. Yani öyle 65 kilo olup da böyle bi durum söz konusu değil.)

REsim koyamacağım malesef kusura bakmayın :) doğal karşılarsınız sanırım.

Birileri cevap versin cidden panik atak oldum başımdan kaynar sular aktı hiç dikkat etmemiştim ama bugün gözüme çarptı cidden. şu an moralim eksilerde takılıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tişört Giyince Göğüs Belli Olması

"Tişört giyince memelerim belli oluyor" şikayeti, özellikle erkekler arasında yaygın bir sorundur. Bu durum, meme ucunun tişörtün altından belirginleşmesiyle kendini gösterir.

Nedenleri:

• Hormonal Dengesizlikler: Östrojen ve progesteron hormonlarının dengesizliği, meme dokusunun büyümesine neden olabilir.
    • Genetik Yatkınlık: Bazı kişiler, genetik olarak daha büyük meme dokusuna sahip olabilirler.
    • Aşırı Kilo Alma: Aşırı kilo almak, meme dokusunda yağ birikmesine ve büyümesine neden olabilir.
    • Bazı İlaçlar: Steroidler ve antidepresanlar gibi bazı ilaçlar, meme büyümesine katkıda bulunabilir.

• Hormonal Tedavi: Hormonal dengesizlikler söz konusu ise, doktorun önerdiği hormonal tedavi durumu iyileştirebilir.
    • Yağ Aldırma Ameliyatı: Aşırı kilo alımı nedeniyle oluşan meme dokusu, liposuction ameliyatı ile alınabilir.
    • Meme Küçültme Ameliyatı: Genetik olarak büyük meme dokusuna sahip olan kişiler, meme küçültme ameliyatı düşünebilirler.
    • Göğüs Desteği: Özel göğüs destekleri, meme ucunun belli olmasını önlemeye yardımcı olabilir.
    • Uygun Tişörtler: Bol ve koyu renkli tişörtler, meme ucunun belli olmasını azaltabilir.

Meme ucunun belli olması konusunda endişelerin varsa, bir sağlık uzmanına danışman. Durumun altında yatan nedeni belirlemene ve uygun tedavi seçeneklerini belirlemene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cristiano Ronaldo da bile çıkıyor bırak uğraşma
  • Bende olmuyor ama benimle kiyaslama kendini bende vucut saglam ve gogus kaslarim bayagi gelismis,sen kiloluymussun onlarda oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Bende olmuyor ama benimle kiyaslama kendini bende vucut saglam ve gogus kaslarim bayagi gelismis,sen kiloluymussun onlarda oluyor.

Ben de aynen böyle. Ayrıca boyum da 1.90 ...

Edit: DH'liyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 5 Haziran 2012; 20:24:39 >
  • moralini bozmaya devam et
  • Bendede görünür beyaz tshirtle özellikle. Daha şekil duruyor bence, sen niye taktın ki kafana bunu şimdi. Utanacak birşey yok kafana takma bence
  • boy kilo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz bişey ya
  • Dünyada çıplak bedene tshirt giyipte meme ucu belli olmayan insan evladı yoktur.
  • çok dar giyiyorsan olabilir eğer öyle değilse doktora git ciddi birşey olabilir.
  • Bunu fırsat bilip hırs yapmalısın bence. Git bir spor salonuna yazıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

quote:

Bende olmuyor ama benimle kiyaslama kendini bende vucut saglam ve gogus kaslarim bayagi gelismis,sen kiloluymussun onlarda oluyor.

hocam mesajını düzenlemeden neden edit dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: live in a secret

quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

quote:

hocam mesajını düzenlemeden neden edit dedin

Yanlışlık olmuş.

Düzeltiyorum şimdi. Seni mi kıracağım?

Edit: Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 5 Haziran 2012; 20:25:14 >

• Hımbıl hımbıl vucudunuz var ondan sonra jinekomasti zart zurt, az yiceksiniz az, anladınızmı?
  • Gayet normal bir Sporcu olarak bendede bazen öyle gözüktügünü söylüyebilirim.

Hatta farkettinizmi, bazen sertlesip bazen sarkabiliyor..
  • boy 1.79 kilo 76.9 .

bakalım inşallah bir yamukluk yoktur .. Görüntüden çok eğer gerekicekse olan ameliyattan çok korkuyorum.Ameliyat fobisi var bende :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

boy 1.79 kilo 76.9 .

bakalım inşallah bir yamukluk yoktur .. Görüntüden çok eğer gerekicekse olan ameliyattan çok korkuyorum.Ameliyat fobisi var bende :(

boy kilo maşallah yani,yağdan işte besbelli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

boy 1.79 kilo 76.9 .

boy kilo maşallah yani,yağdan işte besbelli.

Yağdasan ilk defa yağlıyım diye sevinecem valla..Neyse tam olarak ne olduğu 2-3 aya belli olur. Hızlı kilo veriyorum zaten yaz sonuna inşallah 69-70 e düşerim gibi görünüyor.O zaman da hala olursa bu durum bana doktor yolu görünür..

• Normaldir, Sadece çok zayıf insanlarda gözükmez. Zaten onların da giydikleri üzerinde durmuyor :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.