Şimdi Ara

Atm den yapılan Hatalı eft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Öncelikle Olayı baştan anlatmak istiyorum 29.05.2015 tarihinde Atm den bir şirkete EFT yolladım fakat şirket ismi oldugu için IBAN numarasını yazmadan once karşı tarafın isim ve tc kimlik numarasını yazmamız gerekıyordu bende maksat para göndermek dıyıp orayada kendı ısmımı tc mi yazdım 2 gün sonra 1 mayis tatildi cuma günü sonrasıda zaten hafta sonu oldugu ıcın bende biraz acele ettim oradan oraya koşturdum eft işleminizi iptal ettik dediler perşembe günü paranız şuan ziraat bankasında dediler halen bakıyorum benim hesaba giden para yatmamış ve giden para karşı tarafa ulaşmamıs illaki havuzdadır değil mi bide iptal edip para ziraat bankasında dediler paramın gelmesi gerekmez mi yoksa yarını mı beklemelıyım sonucta 3 gün işlem yapmadılar 2 gün haftasonu 1 günde 1mayıs oldugu ıcın sizce param geri yatarmı hesabıma ? Alamama gibi birşey söz konusu olur mu ?

• Ziraatte eft ler bazen gecikmeli oluyor.

Perşembe yapmışlarsa işlem gerçekleşmemiştir, cuma günüde tatil olduğundan sonrada hafta sonu olduğundan işlem beklemedededir, yarın gelir büyük ihtimalle.
  • Gelir geri paran dert etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Razı Olsun varsa içimi o kadar rahatlattınız ki anlatamam sağolun eğer gelmeme gibi durumu olursa dilekce yaz demişlerdi tanıdıklarım sorunu çözer mi sizce ?
  • Alamama gibi bir durum söz konusu mu ?

• Gelir yav sakin :)

Parayı iade eden adamlardan dekont al sen her ihtimale karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Mayıs 2015; 21:25:42 >
  • Bu durumlarda dekont, makbuz olsun elinizde.

Merak etme paran gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parayı ben gönderdım zatende adamların hesabada yatmamıs bendende gitmiş ama :) elimde makbuzdan tutun herşeyi var.Sabah erken kalkıp kontrol edeceğim zaten yatmazsa banka yolu gözüktü demektir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machete38

Parayı ben gönderdım zatende adamların hesabada yatmamıs bendende gitmiş ama :) elimde makbuzdan tutun herşeyi var.Sabah erken kalkıp kontrol edeceğim zaten yatmazsa banka yolu gözüktü demektir :)

Hımmm anladım eft yi iptal eden banka yani, yanlış bilgilerle gönderdiğin için iptal olmuş doğru mudur?

O zaman denildiği gibi yine para havuza düşer ordan geri döner, ziraat devlet bankası olduğundan işler biraz ağır yürüyebiliyor, yarında gelebilir 3 gün sonrada.
  • Ben sıcağı sıcağına halletmek için uğraşıyorum yoksa baska bir zaman gittiğimde önceden gelseydiniz derlerse para hiç olur yinede görüşmekte fayda var ama değil mi ?
  • Bankalar arası işlemlerde haftaiçini beklemeniz gerek. Muhtemelen yarın mesai saatleri içinde paranız hesabınızda gözükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machete38

Ben sıcağı sıcağına halletmek için uğraşıyorum yoksa baska bir zaman gittiğimde önceden gelseydiniz derlerse para hiç olur yinede görüşmekte fayda var ama değil mi ?

Görüşün tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.