Şimdi Ara

atm paramı yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kredi kartına borcum vardı 196 tl civarında.nasıl olsa üstü mevduat hesabına yatıyor diye 250 tl yatırdım.
    paranın üstü mevduata geçmemiş.bana para üstü de vermedi.250 lira yatırdığıma ait fiş aldım. ne yapmalıyım??

• Yarın ilk iş, o fiş ile bir şubeye gidip durumu anlat ya da telefondan sorunu çözmeye çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 8 Eylül 2012; 1:37:49 >
  • Geçmiş olsun. Hep böyle bir şeyden korkmuşumdur
  • Sakin ol dostum, arda kalan para kredi kartında Nakit Avans kısmına geçmiş. Yani dilersen kartının nakit avans özelliği olmasa bile 0+ üzerindeki şahsi paranı avans gibi kartından çekebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Yarın ilk iş, o fiş ile bir şubeye gidip durumu anlat ya da telefondan sorunu çözmeye çalış.

kötü şans yarın cumartesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Sakin ol dostum, arda kalan para kredi kartında Nakit Avans kısmına geçmiş. Yani dilersen kartının nakit avans özelliği olmasa bile 0+ üzerindeki şahsi paranı avans gibi kartından çekebilirsin.

iş bankasında nakit avans nasıl çekiliyor bilmiyorum.gerçi nakit avansıda ilk defa duydum.
    maxi puan diye bir olay var ama o farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidcaine

quote:

Sakin ol dostum, arda kalan para kredi kartında Nakit Avans kısmına geçmiş. Yani dilersen kartının nakit avans özelliği olmasa bile 0+ üzerindeki şahsi paranı avans gibi kartından çekebilirsin.

iş bankasında nakit avans nasıl çekiliyor bilmiyorum.gerçi nakit avansıda ilk defa duydum.

Gidip sakın bankada ahkam kesme, rezil olursun, öncelikle bunu bil. Yani buradaki mesajlarla gaza gelme.

Nakit avans kredi kartlarında olan bir özellik. Herhangi bir firmaya harcama yapmak gibi, kredinden şahsına para çekmene olanak sağlar. Misal 500 lira limitin varsa alışveriş yapmış gibi 500 lirayı avans olarak çekebilirsin. Yalnız işte bu üni. kullanıyorsan nakit avans aktif değil o kartlarda. Ama borç miktarının üzerinde para yatırırsan otomatik nakit avansa geçiyor para. Yani banka kartında durur gibi kredi kartında duruyor.

Tak kartı, para çekme de ve arda kalan miktarı yaz. Yani 250-196=54 lira, al paranı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davidcaine

quote:

Gidip sakın bankada ahkam kesme, rezil olursun, öncelikle bunu bil. Yani buradaki mesajlarla gaza gelme.

Nakit avans kredi kartlarında olan bir özellik. Herhangi bir firmaya harcama yapmak gibi, kredinden şahsına para çekmene olanak sağlar. Misal 500 lira limitin varsa alışveriş yapmış gibi 500 lirayı avans olarak çekebilirsin. Yalnız işte bu üni. kullanıyorsan nakit avans aktif değil o kartlarda. Ama borç miktarının üzerinde para yatırırsan otomatik nakit avansa geçiyor para. Yani banka kartında durur gibi kredi kartında duruyor.

Tak kartı, para çekme de ve arda kalan miktarı yaz. Yani 250-196=54 lira, al paranı.

sağol dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.