arkadaşlar telefonu alalı bir hafta olmadı daha herşeyiyle harika iken nedense arama yaparken hemen aramayıp bi 7 8 sn sonra aramaya başlıyor.ekran 30 dk açık kalsına ayarlıyorum 3 sn de kapanıyor.pil modu yapmıyorum telefon kapanınca veri akışını kesiyor.ne yapsam.fabrika ayarından önce birşey öneren varmı acillll
bunlar hep yüklenen programların ya da yaptığınız çakışan ayarlamaların eseri. özellikle arayüz programlarıyla bazı ekran kilidi programları çakışabiliyor ve bunlar gibi...factory reset yapmak istemiyorsanız bu tip programları araştırıp kaldırmayı deneyin ama sorunu çözeceğini sanmam her zaman en iyi yol reset atıp dikkatli kullanmak.
tüm bu sorunların ana kaynağı motoblur yazılımı. Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün ve açılış aşamasında motoblur kurulumunu atlayın ve kurmayın.Problemleriniz büyük ölçüde çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
tüm bu sorunların ana kaynağı motoblur yazılımı. Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün ve açılış aşamasında motoblur kurulumunu atlayın ve kurmayın.Problemleriniz büyük ölçüde çözülecektir.
bende tam bu mesajı bekliyordum şimdi deniyorum bakalım bu kasmaların donmaların sebebi motoblur mu
quote:
Orijinalden alıntı: bigfree_35
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
bende tam bu mesajı bekliyordum şimdi deniyorum bakalım bu kasmaların donmaların sebebi motoblur mu
benimde telefon rehberi ile ilgili büyük sıkın tılarım olmuştu rehberde 200 kişi kayıtlı 90MB yer kaplıyordu. Motobluru yüklemeden formatlayınca 90MB 700KB boyutuna inerek telefon çok rahatladı.
ya bu motoblur resmen telefona tecavüz ediyor motorola bunun farkında değil mi anlamadım.. tek yaptığım motoblur kurulumunu atlamak sonuç hiç bir hata vermeden en ufak bir kasma olmadan telefonu kullanıyorum. sanki ölü dirildi yaw