Şimdi Ara

Atrix-Çizilen ekran garantiye girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef telefonumun ekranı çizildi. Ufak bir çizik ama göze çok batıyor. Prk hoşalanmadığım için ekran a bir şey yapıştırmamıştım. Sormak istediğim, bu gorilla glass çizilmez olduğu için, böyle bir durumda garanti den ekran değiştirme şansı var mıdır?

• Gorilla glass çizilmez değildir "çizilmeye karşı dayanıklıdır" garanti kapsamına girmez para vererek değiştirebilirsiniz bu da maliyetli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

Gorilla glass çizilmez değildir "çizilmeye karşı dayanıklıdır" garanti kapsamına girmez para vererek değiştirebilirsiniz bu da maliyetli olur.

Benim atrixin ekranında çizik var bazen gözüme gözüküyor bazen gözükmüyor bu arada fiyat ne kadardır söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

quote:

Gorilla glass çizilmez değildir "çizilmeye karşı dayanıklıdır" garanti kapsamına girmez para vererek değiştirebilirsiniz bu da maliyetli olur.

Benim atrixin ekranında çizik var bazen gözüme gözüküyor bazen gözükmüyor bu arada fiyat ne kadardır söylermisiniz

Hocam ekranda dokunmatik panel ile cam birleşik yani komple ekran değişimi gerekir.300tl yi geçer tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

quote:

Hocam ekranda dokunmatik panel ile cam birleşik yani komple ekran değişimi gerekir.300tl yi geçer tahminimce

teşekkürler

• Yurt dısından 20 dolar civarında bir ucretle buraya getirtin ve servise yada tamircide taktırın.yoksa adamlar ekran yapalım iyerekten 350 450 lira para kaldırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.