Şimdi Ara

atrix dert oldu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1 aydır cihaz araştırıyorum hala karar veremedim.fiyatına göre en mantıklısı atrix geliyor ama onunda yenilenmiş cihaz satıyorlar sorunu yüzünden cesaret edemiyorum,hatta bu yüzden siparişini vermişken iptal ettim başka cihaz arayışına geçtim,bütçeyi 1000 tl ye kadar çıkardım ama hep daha iyi oluyor sonu yok yani onu alacağıma şunu alırım diyorum öyle gidiyor :) atrix şuan hepsiburadada 569 tl ve fiyatına göre donanımı çok iyi.benim için güncellemede önemli değil launcherlerle idare ederiz :) internete sorunsuz bağlanayım şarj iyi gitsin yeterli ama şu yenilenmiş cihaz satılması mevzusu yedi bitirdi beni :) yoksa wp8 tercih edicem lumia 620 alıcam.düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Batarya ve makzeme kalitesi olarak sektörde adını duyurmuş bir markadır Motorola.isterseniz Razr Max modeline yada razr modeline bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 tl bütcen varsa atrixten uzak dur kardeşim S2 veya biraz daha zorla S3 falan al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-i9300-cep-telefonu-P12381516

1 tl de cebine kalır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar alacağım cihazın ekran boyutu 4 inc i geçmezse iyi olur cebimde tablet taşımak istemiyorum :) bide 1000tl bi cihaza verirsem seçenek çok olduğu için pişman olma olasılığım yüksek üstüne 100-200 verip şunu alsaydım keşke diyeceğimden eminim sonu yok bu işin hep daha iyisi çıkıyor:) o yüzden fiyat performans cihazı olduğu için atrix e yöneldim memnun kalmasam bile bu fiyata bu olur deyip geçiştiririm anlatabilmişimdir umarım :) ayrıca android ile uğraşmak insanı yıpratıyor şuan t20 kullanıyorum rom root ile uğraşmaktan usandım.wp8 e geçmeyi düşünüyorum lumia 620 iyi bir seçenek gibi duruyor,androide göre daha stabil bir sistem olduğunu herkes söylüyor ve 700 tllik cihazda, 1500 tl lik cihazda aynı wp8 işletim sistemini kullanıyor.android gibi millet 4.1.2 yi falan kullanırken sen 2.3 lerde kalmıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.