Şimdi Ara

Atrix externall sd ye app kaydetme/taşıma nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atrix telefonuma 32gb sd kart taktım. markette var olan app2sd tarzı programları deneyerek telefon hafızasındaki programları sd karta atmak istedim olmadı. çünkü telefonun kendi 16 gb hafızası ikiye bölünmüş durumda. böyle olunca internal sd gözüküyor. programlar otomatikmen internal sd ye atıyor. taktığım kart ise externall sd oluyor.
    bu durumda hafıza kartına programı nasıl taşıyacağım?

• Ayarlar - Uygulamalar - Uygulamaları Yönet, medya alanı sekmesi altında sd karta atmak istediğin uygulamaya tıkla,
    medya alanına taşı de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 12 Nisan 2012; 19:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Ayarlar - Uygulamalar - Uygulamaları Yönet, medya alanı sekmesi altında sd karta atmak istediğin uygulamaya tıkla,
    medya alanına taşı de.

medya alanı "media area" kısmı zaten telefonun kendi bölünmüş hafızasındaki 10 gb lık internall "dahili" sd oluyor.

veriyi oraya değil externall "harici" sd ye atmak istiyorum.
  • ben de bu mevzuyu çok araştırdım, pek işe yarar birşey bulamadım, her uygulama istendiği gibi sd karta taşınmıyor, bahsettiğiniz internal external mevzusu yüzünden..

ta ki orjinal rom'dan custom rom'a geçene kadar, şimdi kullandığım cm7 rom'un ayarlarında tek bir seçenekle programların yükleneceği hafıza değiştiriliyor, stock rom'da böyle bir özellik yok malesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.