Şimdi Ara

Atrix'i HDMİ'dan bağlayan var mı aranızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldım atrixi, herşey iyi güzel de evdeki televizyona hdmidan bağlantı yapamadım,

mediamarkta gittim rica ettim orada da sonuç yok, hdmi bağlandığını televizyon bir şekilde anlıyor ancak telefonda kıpırtı yok

ne yapmam gerekiyor, yazılım çalıştırmam mı gerekiyor aydınlatır mısınız beni?

• merhaba
    ben atrix 2 yi hdmi ile 42" plasma ya bağladım.
    ancak webtop özelliğini kullanmak için önce webtop hack işlemini yaptım.(nebtop adlı uygulama)(daha öncesi cihaza root işlemi yaptım)c
    hdmi bağlantısı yapıyorum, nebtop ile sanal dock yüklemesi yapıyorum. ekranda çözünürlük ayarları yapılıyor.ana ekranda bir masaüst çıkıyor. performansı gayet iyi.
    telefon ekranı fare ve klavyeye görünüşüyor.
  • benim sanırım kabloda ya da cihazın hdmi çıkışında bir sıkıntı var, o multimedia oynatıcısı bile açılmıyor bende, ben telefonu alır almaz webtop hack yapmaya çalıştım sanırım o sırada bişeyler yanlış gitt :(

şimdi de RSD Lite benim telefonu görmüyor ne yapacağım bilemedim
  • hocam bende yeni aldım atrix'i. bugun az önce denedim. bağlantıyı yaptığımda hiçbişi olmadı. sonra kabolyu çıkarttım. cihazı kapattım. yeniden başlarken taktım kabloyu. ondan sonra gördü. sorunsuz çalışıyor :)
  • dün akşam ben de denedim, arayüz açılıyor ama video-resim-müzik açmaya çalıştığımda "yükleniyor" yazısı çıktı fakat uzun süre beklememe rağmen ne resim ne de video açabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

hocam bende yeni aldım atrix'i. bugun az önce denedim. bağlantıyı yaptığımda hiçbişi olmadı. sonra kabolyu çıkarttım. cihazı kapattım. yeniden başlarken taktım kabloyu. ondan sonra gördü. sorunsuz çalışıyor :)

Peki ondan sonra normal şekilde başlayabildin mi yoksa her seferinde yeniden başlatma mi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

hocam bende yeni aldım atrix'i. bugun az önce denedim. bağlantıyı yaptığımda hiçbişi olmadı. sonra kabolyu çıkarttım. cihazı kapattım. yeniden başlarken taktım kabloyu. ondan sonra gördü. sorunsuz çalışıyor :)

Peki ondan sonra normal şekilde başlayabildin mi yoksa her seferinde yeniden başlatma mi gerekiyor

ondan sonra normal şekilde başladı. Tekrardan her kullandığımda yeniden başlatmama gerek kalmadı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın ilk işim bunu denemek olacak ;) haber veririm :))
  • denedim ve işe yaramadı,

ben şu webtop hack olayını yükledim telefona, ki hiç hdmidan bağlantı yapmadan önce denemiştim, o yüzden şu an hdmi çıkışının mı sıkıntılı olduğunu yoksa webtop hack yaparken birşeylerin yanlış gidip sorun ççıkartdığını anlamam imkansız

o yüzden stabil bir bilgisayarda orijinal türkiye romunu sıfırdan yüklemeyi düşünüyorum

fabrika ayarlarına tamamen döndüm, olmadı
    hard reset atıp recovery yaptım yine olmadı bakalım romu baştan yüklemek işe yarayacak mı
  • ben de bir türlü beceremedim sağ üstte yüklüyor diyor altta bekliyor diyor ama bir türlü dosyalar gelmiyor ben mi sabredemiyorum yoksa baya beklemek mi lazım?
  • ben tekrar rom yükleyeceğim ama ondan önce stabil olması için bilgisayarımı formatlayacağım

fahoge çekmeceyi çekip aynı usb kablosunu bağladığın gibi üstüne tıkasana o mesajın

standart atrixte sadece medya oynatıcısı olarak bağlayabiliyorsun ancak ufak bir hack ile herşeyi aynen gösteren hale geliyor
  • Arkadaş ben hdmi ile bağladığımda, kendi oynatıcısı açılıyor fakat telefonun kendisini ekrana yansıtmak için ne yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgny

Arkadaş ben hdmi ile bağladığımda, kendi oynatıcısı açılıyor fakat telefonun kendisini ekrana yansıtmak için ne yapmak gerekiyor?

En iyi yol Nebtop yüklemek, onu yükledikten sonra Webtop başlatılıyor ve Webtop'tan cihazın ekran görüntüsünü tam ekran olarak yansıtabilirsiniz. Nebtop'u aşağıdaki adresten indirebilirsin, cihazın rootlu olması gerekiyor.

https://sites.google.com/site/androidnothize/nebtop/downloads

• Cihaz rootlu değil. Bu işe yapmanın tek yolu bu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgny

Cihaz rootlu değil. Bu işe yapmanın tek yolu bu mu?

Başka yollarda var mesela mirroring yapan Romlar var ama onun için rootdan fazlası gerekiyor. En kısa yolu bu ve tavsiye ederim, oldukça kolay bir işlem merak etmeyin.
  • Telefonuma herhangi bir uygulama yüklemeden hdmi ile tv ye bağladığımda telefon ekranında oynatma tuşları çıkıyor ve
    lcd ekranda telefondaki video,müzik,resim vb. içeriğe ulaşabiliyorum.Gayette güzel oluyor.
  • Merhaba,

Ben kaç kere denediö yapamadım. Yukarıda yazdığı gibi restart yaptım olmadı...
    Şu eğlence merkezi denen zımbırtı manuel olarak nasıl çalışabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.