Merhaba arkadaşlar bende 25.09.2012 de ereyon.com dan 664 tl ye MOTOROLA ATRIX aldım ve kutusunda brighstar ve vodafone etiketleri var ve kutu içinden dock(klavye,fare,usb bellek taktım ve sorunsuz çalışıyor) çıktı. cihazi inceledim sıfır cihaz yani yenilenmiş filan deil herşey kapalıydı poşetindeydi.İlk android telefonum. İlk olarak sim deki rehberi içe dışa aktarmayla MOTOROLA BLUR hesabına veya google hesabına yükleyerek rehberi kopyalayabiliriz. Arkadaşımda galaxy ace var 590 tl ye almış arkadaşım bile pişman atrix i görünce keşke bende alsaydım diyo :D GTA 3 ü sorunsuz kasmasız oynayabiliyorum ama anlamadığım tek şey ace de android 2.3.6 var ama ATRIX de 2.3.4 var bu sürümde çok şey fark ettiriyor atrix niye böyle anlayamadım şimdi gelelim çözemediğim Sorunlara 1) android 2.3.6 da üstten kayan Bildirim çubuğunda (wifi,bluetooth,sessiz,GPS) gibi bi araç var ama bizim ATRIX 2.3.4 'de bu ara çubuğu yok bunu getirmenin yolu varmış GO Launcher die bi uygulama çok geniş kapsamlı uygulama ama ben yapamadım yapan arkadaşlarım var ise cvp yazabilirmi? 2)Müzik player dada ekolayzer i bulamadım ve şarkı listesinden Bluetooth ile Şarkı gönderme seçeneği yok SD kart içine girip Paylaş dan Bluetooth la gönderebiliyorum ve çok uğraştırıyor yardımcı olabilirmisiniz. 3)birde TARAYICILARIMDA (Firofox , Dolphin , OPERA ve kendi tarayıcısnda) youtube ' den Video İzlenmiyor.Video oynatılamıyor diyor.GooglePlay'den Youtube uygulamasını indirdim.Ama inidirdiğim youtube uygulamasından video izlenebiliyor ben tarayıcıdan izlemek istiyorum. ama tarayıcıda facebook videolarını film videolarını açıyor sorunsuz bi şekilde 4)yoksa bunların çözümü Telefona Root yapılmasımı Rom kurulmasımı gerek? 5)ATRIX için Kullandığınız Güzel uygulamaların ismini ve ne işe yaradığını Yazabilirmisiniz. Arkadaşlar Sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Tek çekim aldın demek. Vay çakal :P
Abi bu sorular armut piş ağzıma düş olur ya. Ben verebilsem verirdim tüm sorularına yanıt ama biraz forum oku, google'a yaz ne bileyim araştır işte. Elbet cevap bulursun.