Şimdi Ara

atrix yarddımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefona format attım ama sonrasında bildirim ekranında asagı yukarı olan 2 kırmızı ok var gitmiyor. anca veri gonderimini acınca gdyor oda olsun istemyrm tamamen kntrm gdyor . Store'a Switch Pro Widget diye bir prgram söylenmiş aynı arkadasın basına gelmiş ama program paralı ne yapmam gerekiyor? format atan herkesın basına gelen durum sanırım nasıl çözdünüz _?????

• quote:

Orijinalden alıntı: bsra26

arkadaslar telefona format attım ama sonrasında bildirim ekranında asagı yukarı olan 2 kırmızı ok var gitmiyor. anca veri gonderimini acınca gdyor oda olsun istemyrm tamamen kntrm gdyor . Store'a Switch Pro Widget diye bir prgram söylenmiş aynı arkadasın basına gelmiş ama program paralı ne yapmam gerekiyor? format atan herkesın basına gelen durum sanırım nasıl çözdünüz _?????

Buyrun hocam buradan indirin telefona atıp kurun http://www66.zippyshare.com/v/65594971/file.html

• teşekkürler hocam bende indirdim.okları bende kapatamamıştım
  • cevabınz için sagolun. fakat farklı bişi sorucam konu acmıstım ama tam bilgi alamamıstım. Telefon ilk geldiği gunden beri kilide gectgnde wifi veya interneti kesiyo ve hcbirsey gelmiyo. Cok kötü oluyo telefonu actgmda yıgılıyor resmen whatsaaptan veya faceten bildirimler. ama ekran karardgnda hcbirsey alamıyorum. bu konuyu baska bir sitede sormustum formatatn motoblur hesabı nedeni ile olabilir demişlerdi attım ama sonuc yne aynı. birde kablosuz ayarlarından uyku politikasını hcbir zaman yapın demişlerdi onuda yaptım sonuc aynı. Bu sorunun cözümü yokmu ? veya bu sorunu yasayan kimse yokmu? brtek ben mi yasıyorm. bi el atsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsra26

cevabınz için sagolun. fakat farklı bişi sorucam konu acmıstım ama tam bilgi alamamıstım. Telefon ilk geldiği gunden beri kilide gectgnde wifi veya interneti kesiyo ve hcbirsey gelmiyo. Cok kötü oluyo telefonu actgmda yıgılıyor resmen whatsaaptan veya faceten bildirimler. ama ekran karardgnda hcbirsey alamıyorum. bu konuyu baska bir sitede sormustum formatatn motoblur hesabı nedeni ile olabilir demişlerdi attım ama sonuc yne aynı. birde kablosuz ayarlarından uyku politikasını hcbir zaman yapın demişlerdi onuda yaptım sonuc aynı. Bu sorunun cözümü yokmu ? veya bu sorunu yasayan kimse yokmu? brtek ben mi yasıyorm. bi el atsanız

Ayarlar, pil ve veri, pil tasarruf modunu degistirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atrix soft brick yardım lutfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.