Bildirim
Attack on Titan İzlemek Epilepsi Nöbetine Yol Açar mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Attack on Titan'da epilepsi tetikleyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama emin konuşmamak lazım çok bir bilgim yok ama çoğu animenin geçişleri AoT gibi zaten.
-
acaba nereden öğrenebilirm yabancı kaynakları araştırdım bir şey anlamadım
-
Epilepsi hastası iseniz izleyemezsiniz. Nöbet geçirmeniz mümkün ki çoğu animede Epilepsi tetikleyecek sahneler mevcut.
-
teşekkür ederim peki naruto izleyebilirmiyim
-
Geçmiş olsun öncelikle, AOT epilepsi tetiklemesi büyük olasılık (binalar arasında uçma sahnelerinde benim bile başım dönüyor) sizin anime olarak shounen, seinen animelerden olabildiğince uzaklaşmanız lazım. Bu türlerin çoğu dövüş sahnelerinde heyecanı arttırmak için aşırı hareketli çizimleri tercih ediyor siz daha çok SOL gibi daha durgun animeler izleyin yada shounen animelerin mangalarını( bu tetikler mi bilmiyorum) takip edin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tetikleyebilir. Çok fazla hareketli kamera açısı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X