Attack on Titan İzlemek Epilepsi Nöbetine Yol Açar mı
Merhaba Attack On Titan izlemek birisinin nöbet geçirmesine yol açarmı ve epilepsi hastaları izleyebilir mi ben sadece 1 keznöbet geçirdim neredeyse iyileştim acaba attack on titan izleyebilr miyim
Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
Arkadaşlar ne olacak bu ülkenin hali dolar 10 tl oldu çoğu şeyi ithal ettiğimizden dolarla geliyor gelmese de bir türlü etkisi oluyor geçen telefon fiyatlarına bakmak istedim bir anda nasıl yükselmiş yurtdışında kötü olarak tanımlanan bir cihaz burada 3 aylık asgari maaşın hepsiyle alınıyor ben mesela 10.sınıfım bir telefonum bile yok daha bir sürü vergi borcu ev elektrik doğalgaz faturaları yani ülkenin her şeyi sorun zaten ortalıkta herkes kudurmuş durduk yere birbirlerine saldırıyorlar iki dakikada bir merkez bankası başkanı değişiyor milli eğitim desen daha doğru düzgün eğitim sistemi yok ülkede ziya istifa etti mahmut okulları kapatmıyor öğretilenden bir halt anlamıyorum sınavlar yazılılar var (bu arada bana daha 15 yaşındasın siyaseti ne biliyorsun diyenlere cevap akıl yaşla değil başla olur yani ben bir çoğunuzdan daha iyi siyaset ve ekonomi biliyorum)
TYT İçin Youtube Kanalı Önerileri
Merhaba arkadaşlar TYT sınavı için veya 10.sınıflar için youtube kanalları önerebilir misiniz lütfen güzel anlatıyor olsunlar
Ucuz ve Fiyat Performans Telefonu Önerileri
Merhaba arkadaşlar ucuz ve fiyat performans telefon önerileri arıyorum da lütfen imei atılabilir olsun ve yurtdışı fiyatı ucuz olsun ve bu arada evet yurtdışı telefon kullanmak kötüdür cezası vardır da dolar 10 lira be kardeşim
Gfx Tool Ban Sebebi mi ?
arkadaşlar merhaba acaba pubg mobilede gft tool ban sebebi mi kullansam ban yermiyim sadece oyunu 90 fps yapmak için kullanacağım diğer dosyalara dokunmayacağım acaba yinede ban yermiyim
Donanım Haber GAU Golden Wings Ödüllerine Aday Oldu
Donanım Haber Kanalı GAU Golden Wings Dijital İçerik Ödüllerine Aday Oldu
Gau nun Kendi Sitesinde Yer Alan Oylama Kısmında En İyi Teknoloji Kanalı Kısmında WEb Tekno.ShifDelete,Mesut Çevik Gibi Kanalların Yanında
Aday Olarak Donanım Haber Kanalıda Vardı
Donanım Habere Destek Vermek İçin Buradan Oylama Yapabilirsiniz:https://www.gau.edu.tr/awards/2020#_=_
Ayrıca Bu Siteden Diğer İçerik Üreticilerine Oy Verebilirsiniz
Merhaba Arkadaşlar Günlük Hayatta Sevdiklerimizle veya Arkadaşlarımızla Dakikalarca Hatta Saatlerce Mesajlaşıyoruz ama Mesajlaşırken Yazım Kurallarına ve Emoji Kurallarına ne Kadar Dikkat Edersiniz Hiç Düşündünüz mü İşte Bu Ankete Katılarak 200 Kişinin Emoji ve Yazım Kurallarını Doğru Kullanıp Kullanmama Oranlarının Tespit Edilmesine Yardım Edebilirsiniz
https://forms.app/form/6065d86506385823cdbaa73d
(Bu Arada Arkadaşlar Lütfen Bu Anketi Doldurun Kuzenimin Proje Ödevi 200 Kişi Olması Lazım Lütfen Kendinize Göre Doldurun ve İsterseniz Arkadaşlarınızlada Paylaşın)
Yaptığım Mobil Uygulamam Cepflix
Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Biir Uygulama Yaptım Adı Cepflix Buradan İstediğiniz Film,Dizi veya Anime Sitesini Seçip İzleyebiliyorsunuz Artık Kasan Googleye Girmeye Çalışmalar Bir Saat Site Aramalar Yok İhtiyacınız Olan Bir Çok Site Burada ve Üstelik Bildiğiniz Film Dizi Siteleride Varsa Öneri Kısmından Önerebiliryorsunuz Bende O Siteyide Ekliyorum ve Ayrıca Son Dakika Film ve Dizi Haberlerini de Haberler Kısmından İstediğiniz Kaynağı Şeçerek Okuyabilirsiniz Lütfen Uygulamayı Beğendiyseniz Film Siteleri Haricindeki Ana Sayfadayken Yada Bildirimler Gibi Sayfalardayken Çıkan Banner Reklamına Tıklarsanız Çok Sevinirim ve Uygulamayı Arkadaşlarınızlada Paylaşırsanız Aşırı Mutlu Olurum ve Ayrıca Dosya Virüslü Değil İsterseniz Virüs Totalde Taratın
Dosya İndrime Linki:https://drive.google.com/file/d/1gQAEFrREvAkdopBVZmP0qScJmhE5G4Ve/view?usp=sharing
VirtualBox Minimum Sistem Gereksinimi Ne Kadar
Merhaba Arkadaşlar Virtualbox Sanal Makine nin Minimum Sistem Gereksinimleri Ne Kadar benim bilgisayarım 2 gb ramli bunda sanal rama kaç gb ayırırsam ikiside çalışır
Merhaba Arkadaşlar Ben Telefon Alacağım ve Ben Telefonla Oyun Oynayıp Fotoğraf Çekiceğim Benim İçin Performans ve Kamera Önemli Acaba Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 Gb Mi Yoksa Xiaomi Poco X3 NFC 128 gb Mi Daha İyi Söylermisiniz Yani Telefon Oyun Oynarken Kasmasın Ve İyi Çekim Yapsın Hangisi Sizce Daha iyi
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: oyun,teknoloji,biyoloji,tarih,basketbol,futbol
K.Atatürk |
Hattı Müdafa Yoktur Sathı Müdafa vardır O Sath Tüm Vatandır Vatanın Her karış Toprağı Asker kanıyla Islanmadıkça O Yer Terk Olunamaz |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 168
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.765 (Bu ay: 192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic