Merhaba Arkadaşlar Ben Telefon Alacağım ve Ben Telefonla Oyun Oynayıp Fotoğraf Çekiceğim Benim İçin Performans ve Kamera Önemli Acaba Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 Gb Mi Yoksa Xiaomi Poco X3 NFC 128 gb Mi Daha İyi Söylermisiniz Yani Telefon Oyun Oynarken Kasmasın Ve İyi Çekim Yapsın Hangisi Sizce Daha iyi |
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Mi Yoksa Xiaomi Poco X3 NFC 128 GB Mi Daha İyi
-
-
poco x3
-
Hocam note 8 Pro iyi ama eskidi poco X3 daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar oyunda hangisi daha iyi performans verir yada normal kullanımda hangisinin performansı daha iyi
-
selamlar oyunda hangisi daha iyi performans verir yada normal kullanımda hangisinin performansı daha iyi
-
Performans olarak ikiside aynı ayar sadece poco'da kullanılan işlemci daha yenilikçi
-
tamam teşekkürler knk
-
bu arada telefon fiyatı düşermi ben almak istiyorum ama max 2600 tl civarı veririm sözde xiaomi market açmıştı fiyat düşerdi daha yükseliyor fiyatlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: depresifrakunbu arada telefon fiyatı düşermi ben almak istiyorum ama max 2600 tl civarı veririm sözde xiaomi market açmıştı fiyat düşerdi daha yükseliyor fiyatlar
Yeni modeller gelmedikçe fiyat düşmez
-
peki pubg da filan kasmıyor değil mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: depresifrakunpeki pubg da filan kasmıyor değil mi
note 8 pro mtk helio g90t islemcisi oyunlarda daha iyi.. x3 çöpü pubg'de bos sahnede 45 fps, hareketli yerlerde 30 ve altına düsüyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X