Şimdi Ara

VirtualBox Minimum Sistem Gereksinimi Ne Kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Virtualbox Sanal Makine nin Minimum Sistem Gereksinimleri Ne Kadar benim bilgisayarım 2 gb ramli bunda sanal rama kaç gb ayırırsam ikiside çalışır

• Yapay Zekanın Yanıtı

VirtualBox Minimum Sistem Gereksinimleri

VirtualBox, sanal makineler oluşturmanıza ve bunları işletim sisteminiz üzerinde çalıştırmanıza olanak tanıyan popüler bir sanallaştırma yazılımıdır. VirtualBox'ı kullanmak için bilgisayarınızın belirli minimum sistem gereksinimlerini karşılaması gerekir.

İşletim Sistemi:

• Windows 11/10/8.1/8/7 (64-bit)
    • macOS 11.0 veya üstü
    • Linux (64-bit destekli)

İşlemci:

• Intel veya AMD64 işlemci
    • VT-x veya AMD-V desteği

RAM:

• Minimum 512 MB RAM (Önerilen: 4 GB veya daha fazla)

Sabit Disk Alanı:

• En az 1 GB boş alan (Sanal makineler için ek alan gerekebilir)

Ekran Çözünürlüğü:

• Minimum 800x600 çözünürlük

Diğer Gereksinimler:

• Sanallaştırma teknolojisinin BIOS'ta etkinleştirilmesi
    • En son VirtualBox sürümünün kurulu olması

Önemli Not:

Belirtilen minimum sistem gereksinimleri, VirtualBox'ın temel işlevselliği için gereklidir. Daha fazla kaynak yoğun sanal makineler çalıştırmak için ek RAM, sabit disk alanı ve işlemci gücüne ihtiyacınız olabilir. Sisteminizin bu gereksinimleri karşılayıp karşılamadığından emin olmak için bilgisayarınızın özelliklerini kontrol etmenizi öneririz.

VirtualBox sistem gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi için VirtualBox resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yükleyeceğiniz sanal sisteminize bağlı. O sitemin minumum istediği ram ihtiyacına göre hesaplama yapabilirsiniz.

• nasıl yni kardeşim anlamadım

• depresifrakun kullanıcısına yanıt

Sanal sistem olarak hangi sistemi yükleyecseniz, o sistemin minumum ram miktarını öğrenip ona göre ayarlama yapabilirsiniz.

• yani 1 gb ramlik sistem kursam benim pc 2 gb ramli uygulama çalışır mı

• depresifrakun kullanıcısına yanıt

Sanal sisteminizden ne beklediğinize, sistemle ne yapacağınıza bağlı. Çalışabilir, ama stabil ve performanslı olur mu tartışılır.

Yükleyip denemeden emin olamazsınız.

• Sanal Ram yaparsanız işiniz daha kolay olur Sanal Ram yaparak gerçek ramler kadar hızlı ve iyi olmasada Hardiskiniz SSD nizin hızı kadar hızlı bir ram yapabilirsiniz yani 2gb ram i 20gb bile yapabilirsiniz ama fiziksel olarak alacağınız kadar hızlı olmaz ama denemenizi tavsiye ederim windowsun kendi özelliği 3.parti uygulama gerekmiyor çok kolay yapımı.

Bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz

Eğer yapamadı iseniz Discorddan yazabilirsiniz 08:00-20:00 saatleri arasında aktifim.

Yunus Emre Balyimez | 15#4596

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cdemir kullanıcısına yanıt

Bendede 2GB RAM var ama windows 95 yüklesem bile açılmıyor nedeni ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilute

Bendede 2GB RAM var ama windows 95 yüklesem bile açılmıyor nedeni ne olabilir?

Nette Bios' da virtualization açma diye aratıp kendi bilgisayarınızda o oyar aktif değilse aktif etmeyi deneyin.

Ayrıca win95 yükleyip ilk açtığızda protection error alıyorsanız;

https://www.mediafire.com/file/rzbx5iyd3w98f53/FIX95CPU_V3_FINAL.ZIP/file

Zip dosyası açın. ima uzantılı dosyayı sanal disket sürücüye yerleştirin. Disketten açılacak şekilde ayarlayın.

Başlattığınızda fix yapmak için onayınızı isteyecek. İşlem bitince disketi çıkartın.

Kapatıp açtığınızda 95 normal olarak açılır.

• cdemir kullanıcısına yanıt

O şey benim işlemcide yokmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.