Şimdi Ara

Attribute Crystal(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Attribute Crystal yapmak için ne yapmak gerekiyor? Tiat denen canavari kesmek gerekiyormuş(10 defa). Bunun nerede oldugunu nerde oldugunu tam olarak bilen var mi? gitmek için quest yapılması gerekiyor mu? Tam olarak resimli anlatabilecek var mi?

Sanırım tiat seed of infinty denen bir yerin kapsini açacak 24 saatlik... Ama ben Tiat i bulamadim ya da acaba server da mi yok?..Yardım ederseniz çok sevinirim?

• Benimde öğrenmem lazım bunu. moblar bayaa zor herhalde. bildiğim kadarıyla 5,6 mob bir arada oluyor birine vurunca hepsi dalıyo tek başına kesebileceğin birşey değil herhalde.
  • ben biraz araştirdim. Normal serverlarda 1 clan gitmesi gerek nerdeyse . yani yaklaşik 50 kişi fln :) ama high rate serverlarda bence 1 parti cok rahat keser :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwarrior

ben biraz araştirdim. Normal serverlarda 1 clan gitmesi gerek nerdeyse . yani yaklaşik 50 kişi fln :) ama high rate serverlarda bence 1 parti cok rahat keser :)

kardeşim eğer tiattan bahsediyorsan yanılıyorsun, en azından low rate te yanılıyorsun, high rate tecrübem yok ama;
    low rate de yaklasık 70 kişi tiata gittik, herkeste dyna armor , dyna icarus silahlar, profesyonel oyuncular hepsi, (bir ben değilim daha nisanda başladım cünkü hala gelişiyiroum:) neyse.)
    abi 4. veya 5. odaya gelene kadar 3 er kere full hepimiz öldük:)
    bir kişi kalmadı ya resleyecek o derece kötü bir tecrübe oldu, sonra da bir daha denemedik:)
    ama duydugum kadarıyla o dungeon da armorlara ve silahlara fire stone basılmalıymıs, ona zaafı varmıs oradaki yaratıkların ve tiatın, tam bilmiyorum ama..
    bir de bir yerden de sunu duydum:
    tiata gelince tiatın hp sini yarıya düşürdüğünde cevresindeki onlarca mob tekrar spawn oluyormus sanırım, dikkat edin yani gidecekseniz..
    ayrıca vesper elgia moirai setler silahlar artık craft ediliyor freya clientiyle beraber, yani tiata pek bir gerek kalmadı..
    ama yeni silah serileri için ne yapılması gerekiyor ben de tam bulamadım , bunları low rate de nasıl elde ederiz bi bilgisi olan varsa memnun olurum arkadaşlar.
    eternal core ve periel silah serileri nasıl elde ediliyor freyada ?? (Low Rate :))
    bu arada Attribute Crystal için freya clientinde yeni eklenen seed of annihilation daki o yardıran deli mobları öldürmemiz gerekiyor sanırım, oradan da düşüyormuş Attribute Crystal.
    sen yine de arastır tam dogru mu bilmiyorum benim bilgilerim.. görüşmek üzere iyi oyunlar iyi forumlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehueehue1 -- 20 Ekim 2010; 11:27:21 >

• E insan oglu akilli Ehuehueh1 ilk başta bizde sizin gibi gidip olmustuk 1kac kez
    Hp yariya dusunce mob cikma muhabbetini %100 bende emin degilim ama ona cozum yapilan 1 questtle o moblar cikmiyormus. (ve hpsi yaridan sonra fulleniyor) stun falan atin diyorlardi ( ama o ara herkes acemiydi) hatta questin calismadigindan suphe ettiler

olayin esas yoluna gelince bizim arkadaslar tiata belirli kişi girme(ornek 45kkişi ) zorunlulugu varya kendileri box pt acarak iceri giriyorlar sonra aktif 1pt ile icerde kesebildiklerini soylediler.... o derece ayağa duşurmusler
  • laf çıkarma birol :D. 1 pt falan hehehe. 7x TR bole şeyler yapmaz.

Atribute crystal işi en kolay Seed OF anahitation denen mekanda kasılır. Mage party si ile kesilebilir moblar ve toplarsınız. Diğer seçenek de tiatın 10 kere kesilmesi ve arkasından SOD un 12 saatline tüm playerlara açılması. Son crystal kasma seçenegi de görevler. Freya görevlerine bakarsanız her crystalin görev yapılarak elde edilebilecegini görürsünüz. Zor degil ama uğraşmak gerek işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

E insan oglu akilli Ehuehueh1 ilk başta bizde sizin gibi gidip olmustuk 1kac kez
    Hp yariya dusunce mob cikma muhabbetini %100 bende emin degilim ama ona cozum yapilan 1 questtle o moblar cikmiyormus. (ve hpsi yaridan sonra fulleniyor) stun falan atin diyorlardi ( ama o ara herkes acemiydi) hatta questin calismadigindan suphe ettiler

olayin esas yoluna gelince bizim arkadaslar tiata belirli kişi girme(ornek 45kkişi ) zorunlulugu varya kendileri box pt acarak iceri giriyorlar sonra aktif 1pt ile icerde kesebildiklerini soylediler.... o derece ayağa duşurmusler

tiat dongeoun unu bir aktif pt ile kesebiliyorlarsa hakkaten helal olsun onlara bişey demiyorum, tiatı görmedim ama birebir o partiler grubunun içindeydimki, cok fazla dualbox ta yoktu bizde, o 70 kişinin nerden baksan 45 kişiden fazlası aktiftir yani..bu halde bile tiatı görememiştik, belki o senin arkadasların server ında editlenmiş halidir tiatın falan:) yani en azından ben öyle tahmin ediyorum..
    bu arada ben hala cevap alamadım:) bakın konu acmak istemiyorum:)
    eternal core ve periel silah serileri nasıl elde ediliyor freyada ??
    hala nette nasıl elde edilebilecegine dair bir bilgi alamadım, gm lere de ulaşamadım da:)
    bir bilen varsa bir cevaplasın be:)

• Edit soz konusu olamaz Abyss 7x hepsi farm'in ehli olmus adamlar
    17den 18 gecerken bow patlatan +6 setleri olup +7 rb jeweli adamlar:) Elemanlara guveniyorum oyun oynamalari konusunda attributeleride saglamdir Sirf tiat icin set duzmuslerdir
    Ss isterim msnde denk gelirse
    Benimde konum vardi tiat'la ilgili 63kişi aktif ilk girisimizde bizde goremedik. 2cide yari hp yaptik hpyi fulledi baya bir mob spawn oldu ölduk.Yaz tatiline girince ondan sonrasini ben gormedim
    Sorunun cevabini bilmiyorum abysste daha yeni freya oldu ve girmedigimden bilgim yok fazla:(
    Ama sordugun soruya ilk cevabi lineage2media.com alirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwarrior

Attribute Crystal yapmak için ne yapmak gerekiyor? Tiat denen canavari kesmek gerekiyormuş(10 defa). Bunun nerede oldugunu nerde oldugunu tam olarak bilen var mi? gitmek için quest yapılması gerekiyor mu? Tam olarak resimli anlatabilecek var mi?

Sanırım tiat seed of infinty denen bir yerin kapsini açacak 24 saatlik... Ama ben Tiat i bulamadim ya da acaba server da mi yok?..Yardım ederseniz çok sevinirim?

Crystal derken level 7 olarak eklenenlerden mi bahsediyorsun. Eğer onlardan bahsediyorsan onun için Quest yapman gerekiyor ama bu tiat rb değil. Gludio yada Talking Islandan Gludio Air Ship şehrine gitmen gerekiyor. Yada oynadığın server main townlara eklenmiş Gracia Managerlardan gidebilirsin. Daha sonra airshipi beklemen gerekiyor , üst şehre gidebilmen için buna binmen gerek bilet yada herhangi birşey istemiyor. Şehre geldikden sonra alt kata inmen gerekiyor . Orada bir DWARF var adı "Lekon" ondan questi aliyorsun "Good day to fly" ve bir kuşa dönüşüyorsun senden 5 tane bir item istiyor. alt+m yap yada haritanı aç "Tracking" Yap ve nereye gideceğini gör, hava da olan kuşlardan 5 tane keseceksin. Bu questi bitirdikten sonra sana bir kitap vericek ona iki kere tıkladığında bu kuş artık senin transformation skillerinde olacak. Artık her Gracia Continente geldiğinde bu skili kullanabilirsin. Bu sadece birinci adım.

Daha sonra tekrar "Lekon" dan ikinci questi alacaksin . ve "Lekon" un yanında diğer bir Trader NPC var ondan da "Star ..... " bilmem ne kitabini alacaksın buna çift tıkladığında bu skill otomatik olarak senin skillerine eklenecek ayrıca yine ayni npc den bu skili öğreneceksin level3 olana kadar "LEARN" demen yeterli bunun için ekstra birşey yapmaya gerek yok.

Velhasıl :) bu kadar işlem bittikten sonra ....tekrar kuş olacaksın ve aldığın ikinci quest için istenen "blue star" "red star" "green star" bu taşları havada parçalayacaksın ( bu okuduğun skill buna yarıyor bunu yapmadan o taşları parçalayamazsın) ...bunu yapabilmen için ayrıca oynadığın server da GM ler bu questi fixlememiş olmaları gerekiyor . Çoğu server bunları donate olarak veriyor. Diyelim questi bitirdin :) daha sonra bunları yine "Lekon" un yanında bulunan npc e verip RECIPE aliyorsun yani bu crystallerin recipesini :) onlarda ektstra itemler istiyor .. onlarıda :D yine kasman gerekiyor ...Seal of Destiny , ve diğer Seal of .... adını unuttum burada bu itemleri yapıyorsun sonra crystallerin hazır .

Tiat RB ... VESPER ARMOR S84 yapabilmen için gerekli olan rb..Attirbute ile alakası yok. Ama dediğim gibi belki oynadığın server Adminler Raid Bossu Editlemiş olabilirler. Yani Crystal eklemiş olabilirler..

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Biraz karışık görünsede aslnında cyrstal yapmak kolay ama uğraştırıcı bir iş :)

• bu attiribute için birşey daha gerekiyor lvl7 - lvl9 arasına başka bir item daha oluyordu. onun ismi neydi onun için napılıyor?
  • herkezin serveri farklı tabii de ben orjinale göre anlatmıştım.

Atrbute cry isteyen arkadaşlar

dediğim gibi

1. 10 kez tiat kesildiğinde sod aciliyor. ordan compressed stoneleri toplayın 20:1 cry yapacaklar.
    2. aynı set seed of infinity icinde geçerli. açılınca toplayabiliyonuz.
    3 SOA denen mekanda energy compressed stoneları toplayıp 20:1 yapabilyiosunuz.
    4. Bazı moblardan drop olabiliyor. Mesela mos da divine cry lar drop oluyor.
    5. Görevler var. Oel mahum , Beast farm vs... bi bakın ordan da görevle random olarak alabilirsiniz.

Not: Energy compressed stone topladım fakat yine cry yapamıyorum diyenler de recibesi icin 200 red star stone toplamalı. Gracia adasından recibleri alınabiliyor. Bir kere kaydettinizmi ok dir.

Bu arada energy cry ları silaha veya armora uyguladıktan sonra çok farkediyor. Herkezde atribute olabilir ama herkezde lv7 atrbiute olmaz. Çalışın sizin de olsun :D.

Bu arada tiat olayına gelince 1 party ile kesmenin ylunu bulduk kesiyoruz. Frntezza freyada nasıl 1 party ile kesiliyor diye soran mı var? Solemem :D.

• EE bende adnan abi sizden bahsetmiştim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOwnYouu

bu attiribute için birşey daha gerekiyor lvl7 - lvl9 arasına başka bir item daha oluyordu. onun ismi neydi onun için napılıyor?

Onlar atribute jewel

ne yazıkki çogu server bu kadar kapsamlı olmuyor pvp serverler genelde questleri bile çalışmıyor. hadi görevin çalışıp çalışmamasını da geçtim adminlerinin bile bunlar hakkında en ufak bilgisi yok gir dosyalari indir vps al kur hazir scriptleride koy alsana server
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.