Şimdi Ara

Atütürk'ü itibarsızlaştırma çalışmaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

Orijinalden alıntı: umitmar48

Önce konuya adam gibi Atatürk başlığı atın foru yönetimini kınıyorum bu nasil bir ciddiyetsizlik

foru yönetimi?

kınamaya doğrusu ben de katılıyorum ama kısmen. önce bölüm yöneticisini kınayalım. açılan konu başlıklarına hiç bakmıyor diyebiliriz. hadi o meslek körlüğüne kurban gitti diyelim ya ondan sonra gelen? ama şöyle bol küfürlü bir başlıkla konu açılmış olsa anında gereği yapılır. şimdi konumuza gelelim. Atatürk' ü itibarsızlaştırmaya çalışan yok. yaptıklarıyla Atatürk' ü kendi emellerine alet edinen bir kesim var diyebiliriz. bu kesim ile Atatürk itibar kaybediyor görünüyor olmakla birlikte aslında itibar kaybeden kesim bu kesimdir. Atatürk Atatürk diye diye işlerini yürütüyorlardı. Artık Atatürk de onları kurtaramadığı için maskeleri düştükçe Atatürk' ün A' sından bile uzaklaşmaya başladılar. sözün özü budur. Yoksa Atatürk mü dedi okullarda benim marşımı çocuklara okutun, heykellerimi dikin yurdun dört bir yanına? Atatürk' ü kendi heykeliyle yanyana gören var mı? ken di mi dedi benim heykelimi dikin diye? demek ki birileri putlaştırıyor. Atatürk neylesin?

Putlastirmak ayri birsey menderes o yasayi cikarmasaydi birileri adamin anasina bile sovecek sorsan elestirmeyektemi diyorlar abd de founder fatherleri var mesela paranin ustunde resimleri var onlarla ilgili varmi dinsizdi soyleydi falan diyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umitmar48 kullanıcısına yanıt
    şu an zaten söven sövene değil mi.. bu arada uzaklaşmanın son halini de görmüş olduk. siyasetde bir partinin evrimi işte öyle birşey olsa gerek..

“Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.”

“Dünyanın filan yerinde bir rahatsızlık varsa bana ne dememeliyiz. Böyle bir rahatsızlık varsa tıpkı kendi aramızda olmuş gibi onunla ilgilenmeliyiz. Olay ne kadar uzak olursa olsun bu esastan şaşmamak lazımdır. İşte bu düşünüş, insanları, milletleri ve hükümetleri bencillikten kurtarır. Bencillik kişisel olsun, millî olsun daima kötü kabul edilmelidir.”

Atatürk.

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

şu an zaten söven sövene değil mi.. bu arada uzaklaşmanın son halini de görmüş olduk. siyasetde bir partinin evrimi işte öyle birşey olsa gerek..

“Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.”

“Dünyanın filan yerinde bir rahatsızlık varsa bana ne dememeliyiz. Böyle bir rahatsızlık varsa tıpkı kendi aramızda olmuş gibi onunla ilgilenmeliyiz. Olay ne kadar uzak olursa olsun bu esastan şaşmamak lazımdır. İşte bu düşünüş, insanları, milletleri ve hükümetleri bencillikten kurtarır. Bencillik kişisel olsun, millî olsun daima kötü kabul edilmelidir.”

Atatürk.

Şu buraya yapistirdigin paragrafin tamamini kac kisi okumustur trde.birde adamlara laf edince soyledigi sozlerden ornek veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitmar48 -- 18 Haziran 2014; 0:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuda her zaman şunu söylerim Atatürk'ü itibarsızlaştırmak bize ne kazandırır.Bırakın genç nesillerin kendine örnek alacağı birisi olsun.Zamanın şartlarında hatalar yapmış olabilir ama bunları deşmek ne kazandıracak bu ülkeye.Türkiyeyi taşımak istediği nokta,ilkeleriyle,düşüncesiyle ilgili bir eleştiriniz varsa bu tartışılabilir.Bunlar tamamsa gerisi tefarruat bırakın insanlar onu hep iyi yönleriyle hatırlasın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.