Şimdi Ara

ATV Haber DH forumda pompalı silah satışı haberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
60.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E4181CA4F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bence?

https://forum.donanimhaber.com/stats.asp
  • Ulan Kamerayla, Mikrofonla Bakkala girip 2 Ekmek aldığında da fiş kesiyor ona bakarsan. Ben Antalya' da sana onlarca ruhsat istemeden Tüfek (Yivsiz Av Tüfeği) satan av bayisi bulayım ...
  • Bizim göremediğimiz silah satış bölümü mü varla forumda . Deep dh
  • Nuttertols

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsat olmuyor mu bu?
  • bi de bunun mavi balina bilgisaya oyunu versiyonu var. adamlar nerede kim canına kıydıysa hemen mavi balina bilgisayar oyununa bağlıyor. ve de saçmalık mavi balina olayını özellikle bilgisayar oyunu diye üstüne basarak söylüyorlar.
  • yönetıcılerde sacma sapan işlerle ugrasıyor gık dıyene uzaklastırma verıyor pompalı tufek satana bısey yapmıyor.
  • yakında dns/vpn ile gireriz artık dh ya xD engellerler

• Ulan bir tane forum sitemiz var bari ona bulaşmayın, böyle bişey varsa kesin hedef göstermek için yapılıyor.

• Dh de zebani ayinleri yapan fetoculer yakalandi!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış nerde arkadaşlar hangi konu altında banada bi desert eagle lazım hemen pm atın

• yok artık yuh artık :)
    bence dh. reklamı yapmışlardır ,yoksa bu forumda uzay mekiği dahi satıldığını bilmeyen mi var :)
    işin şakası bir yana yatırım araçları ayağına bazıları alenen saadet zinciri reklamı yapıyordu
    bir tanesiyle kapışmıştım ,sonrasında adamı adliyeden elleri kelepçeli çıkarken tv.lerde gördüm ,o gündür bu gündür kendisinden haber alamıyorum :)
    ha birde piyasa fiyatının yarısına yada daha düşüğüne bilgisayar ürünleri satanlar vardı ,forum o kadar çalkalandı ama atv.nin niye haberi olmamış acaba :)
  • bu malum kanal her zamanki gibi gereksiz uyduruk yalan dolan saçma haberler peşinde. "avcılık" bölümünde yapılan bir tartışmayla çocuklara silah satışını nasıl bağdaştırmışlar merak ettim. bir tane mantıklı haberleri yok bir tane. hep yandaş uyduruk. tv listesinden silmek lazım insanların beyin hücrelerine zarar ziyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 16 Kasım 2018; 0:52:56 >
  • Sıra bu tarz forumlara gelmiş belli. Burda insanlar hakaret etmeden kendince gördüğü yanlışları eleştiriyor. Yapıcı eleştirilere bile tahammül kalmadı. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Godzilla konusu olmasın bu!
  • pompalı için alınık n11 kuponu arıyorum.

• Aslında dh yasal bir süreç başlatsa yeridir çünkü istemsiz bile olsa marka değerini kirletme ve suça ortakmış gibi gösterme var.

• GTA şifreleride elletinde var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.