Şimdi Ara

ATV'mi Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yuki 250 cc olan atv ile bugün cros yapmaya gideceğim http://litroskros.tr.gg/
    Resimler

ATV'mi Aldım

ATV'mi Aldım

ATV'mi Aldım

ATV'mi Aldım

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında her pazar tur yapıyoruz isteyen katılabilir ...

• Hayırlı olsun , İstanbulda olsaydın katılırdım turlara :)
  • hayırlı olsun şekil araç Allah kaza bela göstermesin ne kadara aldınız
  • Hayırlısı olsun, allah kaza bela vermesin
  • hayırlı olsun kazasız belasız inş.
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar cros gittik geldik keyfi paha biçilemez 5 kez ciddi kazalar atlattım 7 saatlik parkurumuz vardı toplam 8 kişiydik dağlara çıkmak inmek derelerden geçmek çamurlu yollardan geçmek zaten çamur birikinti gördüğüm her yere daldım aldığım yuki atv'den pişman olmadım arazi şartları için yapılmış otobanda 85'i gördüm bu arada videoları ekleyince linkleri paylaşırım yalnız cros yapmak tecrübe gerektiriyor ben şanslıydım ufak tefek hasarlarla atlattım birimiz ağaca uçtu birimiz atv ile devrildi birimiz dağdan inerken korkup atv'i eli ile indirdi Herkese tavsiye ederim ...

En öndeki atv benim ki
     ATV'mi Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlionemusti -- 7 Şubat 2011; 11:55:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Bugün cros yaptık daha yeni geldim sayılır yorgunluktan ölüyorum ama zevki çok iyi
  • hadi sanada hayırlı olsun arkadasım..
  • Byte101,kardes adanada kymco alabilecegi biryer var mi.2.el olursa iyi olur.cevabi icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.