Şimdi Ara

AUDİ 1.4TFSI mi 1.6 TDI mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 TDI AMBİTİON PAKET + WA4 PAKET + ADVANCE PAKET YANİ FULL ARTI FULL 35000 EURO YA FİYAT VERDİLER.. ZANNEDERSEM TÜRKİYEDE YOK BU ARACIN AYNISINDAN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyNDS

1.6 TDI AMBİTİON PAKET + WA4 PAKET + ADVANCE PAKET YANİ FULL ARTI FULL 35000 EURO YA FİYAT VERDİLER.. ZANNEDERSEM TÜRKİYEDE YOK BU ARACIN AYNISINDAN...

Araçta cam tavan, deri koltuk, xenon var mı?
  • quote:

1.6 TDI AMBİTİON PAKET + WA4 PAKET + ADVANCE PAKET YANİ FULL ARTI FULL 35000 EURO YA FİYAT VERDİLER.. ZANNEDERSEM TÜRKİYEDE YOK BU ARACIN AYNISINDAN...

navigasyon ? deri koltuk ? koltuk ısıtma ? geri görüş kamerası ? vs. vs. ?
  • CAM TAVAN VAR KOLTUK ISITMA YOK SANIRIM GERİ GÖRÜŞ TE YOK NAVİGASYONDA YOK
  • ARKADAŞLAR ARABADAKİLERİ YAZDIM YARIN HABER BEKLİYORLAR LÜTFEN CEVAP VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM.

AUDİ 1.4TFSI mi 1.6 TDI mı ?
  • ARKDSLAR BİRDE BUNA DAHA PAHALI BİR JANT TAKMIŞLAR AMA BENİM İSTEDİGİM JANT AMBİTİON PAKETTE ÜCRETSİZ OLANLARDAN.. NAPABİLİRİZ BU KONUDA? KAFAMA COK TAKTIM KESİNLİKLE İSTEMİYORUM BU JANTI VE DİGER SÖYLEDİGİMİ ALMAK İSTİYORUM.. İSTANBULDA VARMIS TAKAS YAPANLAR BULABİLİRMİYİM SİZCE?
  • İkisi arasında kalsam ve aradaki fark ikibinküsür lira olsa dizelini seçerdim. Örnek olması açısından söylüyorum; aynı segment değiller ama mercedes c serisinde dizel benzinli farkı 10k euro yu aşıyor(motor hacminin ikibinküsür cc olması, ötv felan falan). Böyle bir imkan sunulmuşsa ve de içinize sinmiş gibi gözüküyor. Bence dizelini alın....
  • iki araçta aynı donanım seviyesine eşitlenirse fark 5000-6000 tl'nin altına düşmez diye düşünüyorum.
  • YA SİMDİDE ARKDSLARIM AUDİ A3 E 35000 EURO VERİLİRMİ (76000 TL) DİYORLAR? YAZIK GÜNAH O PARAYA GİBİ ŞEYLER SÖYLÜYORLAR..
  • 76bin liraya,dizel,otomatik,sunrooflu,xenonlu A3 alıyorsunuz.İçinize de sinmiş gözüküyor.Hayırlı uğurlu olsun derim ben ancak.
    EDİT:Önemli olan sizin zevkiniz.Başkalarının hayatını değil kendi hayatınızı yaşayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 6 Nisan 2011; 10:19:44 >
  • Euro biraz daha gevşerse alınabilir!
  • Ben o paraya 2.0 dizel otomatik d sınıfı daha heybetli bir araç seçerdim ama sen bu araçtan hoşlanıyorsan al.Dizeli seç hesap yapmadan gez.Alabiliyorsanda 0 km al.0 araç her zaman iyidir.Aklında şüphe olmaz hiçbir zaman.
  • quote:

YA SİMDİDE ARKDSLARIM AUDİ A3 E 35000 EURO VERİLİRMİ (76000 TL) DİYORLAR? YAZIK GÜNAH O PARAYA GİBİ ŞEYLER SÖYLÜYORLAR..

arkadaşım 27 yaşındayım dedin,ne bu böyle sen kendi kararlarını veremiyormusun ? içine sinmişse alacaksın,sırf arkadaşların dedi diye 3.16 mı alacaksın ? içine sinecek mi ozaman ? kendi kararlarını kendin ver başkalarını kafana takma derim..

opsiyonlara gelince,araç dışardan güzel olacak gibi duruyor,iç opsiyonlarıda güzel,ipod bağlantısına kadar var daha ne olsun...anladığım kadarıyla kampanyalı fiyat olmalı..zaten opsiyon olarak daha bişey koyduramazsın(deri-navigasyon-geri görüş-koltuk ısıtma vs. vs. çok ekstra...)

yalnız konfora düşkünsen araç sline ise biraz sıkıntı yaşarsın,bide 17 jantlar sıkıntı olabilir,16 lık olanlar rahatsız etmez..

1.6 dizelin performansı hakkında bir bilgim yok ama 105 hp pek tatmin edici değil gibi. 1.4 tfsi ın zevkini vermez diye düşünüyorum ama çok az yakacağınada eminim,çok ekonomiktir..

son sözüm,bu kendi hayatın,kendi kararlarını kendin vermelisin,başkalarına bakma ne istiyorsan onu al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnaiolo -- 6 Nisan 2011; 15:38:43 >

• 1.6 TDI Atraction olan modelinde spor süspansiyon spor koltuklar 17 inch jant S Line arka spoilar ve on siyah krom ızgara ve 3kollu tiptronik deri direksiyon yok arkadaşlar. Bu haliyle 33000 euroya düştü
    1.6 TDI Ambition olan modelinde ise üstte yazdıklarım ekstra olarak var. ve fiyatını 34700 euroya düştü ama 34500e bırakır bence.

Şimdi sorucagım su sizce spor süspansiyon beni rahatsız edermi şehir içinde falan kullanırken... normalde hızı seven biriyim uzun yolda basarım. ama hiç kullanmadım spor süspansiyonlu araba. Audinin kullanan varsa bilgilendirebilirmi? Çünkü çok sert vs. diyenler oluyor. Rahatsız edebilir diyenler oluyor. Eğer rahatsız edebilir dersenizde sonradan orjinal normal süspansiyonlarını alabilirmiyiz alırsakta fiyatı nedir? şimdiden teşekkürler hepinizden
  • SPOR SÜSPANSİYONLU A3E VE NORMAL SÜSPANSİYONLUYA BİNENİNİZ VARMI ?
  • Arkdslar 34700euroya düştü. Ambition olanı alıyorum. nisan sonunda elime geçecekmiş araç.
  • quote:

Leon içime sinmiyor.. birisi seat birisi audi.. fark var diye düşünüyorum..

BENCE AUDİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇÜNKÜ SEAT SKODA VW AYNI MOTORLARA SAHİP SADECE AMBLEM FARKI VAR GERİSİ NERDEYSE AYNI O YÜZDEN BANA KALIRSADA 20 MİLYAR FAZLA VERİLMEZ GİBİME GELİYOR AMA KARAR SENİN HOCAM
  • Bazı konualara şimdiki gibi mesaj yazanlara kızıyorum ama senin konunda belirtmeden geçemicem....
    1)İlk önce Alfa guilletta'ya alıcı gözüyle kesinlikle bakar değerlendirirdim.
    2)Opel İnsignia 2.0 cdti otomatik olan aracı belli bir donanımla bundan daha uyguna almanız mümkün çok daha konforlu ayrıca d sınıfı olmasına rağmen oldukça sportif çizgilere sahip bir araç.
    3)56 bin tl verip BMW 1.16 alır lpg takar keyfime bakarım 20 bin tl aracı satana kadar yakıt vergı masrafın falan olur ayrıca iç mekan kalitesi olarak daha iyi hemde kasa olarak bence daha güzel motor BMW bir araç için vasatın altında olsa bu fiyata bence alınabilecek bir araç.

Tabiki son tercih senin A3'de güzel araba içine sindiyse dinleme kimseyi al içinden geçeni ama seçenekleri gözden mutlaka geçir derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 7 Nisan 2011; 15:12:15 >
  • quote:

Arkdslar 34700euroya düştü. Ambition olanı alıyorum. nisan sonunda elime geçecekmiş araç.

hayırlı olsun 1.6 TDI iyi seçenek...euro düşmeye devam ederse daha avantajı olur..
  • O kadar paraya ben değmeyeceğini düşünüyorum. O sınıfta guiletta, c30, 1.16 gibi seçenekler çok daha uygun fiyata bulunabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.