arkadaşlar ben de 1.4 Tfsi stronic için % 90 niyetlendim.. istediğim şartlarda gerçekleşirse alacağım nasipse.. 1.6 TDI dan vazgeçtim zira yılda maksimum yapacağım km 10.000 km yi geçmez.. s-tronic için arıza vs. okuyorum ama benzinliler için tork 200 nm olduğundan umuyorum ki sorun olmayacak.. xenon plus,open sky cam tavan,17 jant,stroniz 1.4 TFSI in keyifli bir araba olacağını düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: asoz
Yeni çıkacak olan BMW 1 serisini beklemenizi tavsiye ederim.
Haziran ayında İnternet tanıtımı yapılacak, Eylül ayında satışına başlanacak.
1.5 lt dizel ve minimum 129 hp gibi bir motorla geleceği söyleniyor autobild'de , motor gücünü 150 hp olarak veren çeşitli kaynaklar da mevcut.
Tahminen şuanda A3 için ödediğiniz 76.000 TL 'ye aynı donanımda bir yeni kasa 2012 model BMW 1 serisi alabileceğiniz tahmin ediyorum. Audi'nin kasası çok yaşlandı, ayrıca BMW-AUDI marka kıyasında da BMW tercih etmek yaşınıza daha uygun olavaktır bence. Yıllarca da güncel bir araç kullanmış olursunuz.
F20 yani yeni kasa bmw 1 serisini bu fiyatlardan satılmasını mı bekliyorsunuz? bu indirimden önce 1 serisi başlangıç olarak baz donanım ile yanılmıyorsam 27.000 euro dan satılıyordu ve mevcut donanımdaki joy edition ya da premium edition + sunroof donanımlı bir araç 35.000 euro ları buluyordu.. F20 116 i geldiğinde de park sensörü,dijital klima,bixeonon far,sunroof,spor direksiyon,metalik renk,alaşım jant ile yine 35.000 euro dan aşağıda olmaz ki tahminim daha yüksek fiyatlarda olacağı yönündedir.. muhtemelen liste olarak 37-38.000 eurolarda olur ve fiyatta da ilk 1 yıl gram indirim yapmazlar.. bu durum da göz önünde bulundurulmalıdır..
quote:
Orijinalden alıntı: corail
quote:
Orijinalden alıntı: asoz
Yeni çıkacak olan BMW 1 serisini beklemenizi tavsiye ederim.
Haziran ayında İnternet tanıtımı yapılacak, Eylül ayında satışına başlanacak.
1.5 lt dizel ve minimum 129 hp gibi bir motorla geleceği söyleniyor autobild'de , motor gücünü 150 hp olarak veren çeşitli kaynaklar da mevcut.
Tahminen şuanda A3 için ödediğiniz 76.000 TL 'ye aynı donanımda bir yeni kasa 2012 model BMW 1 serisi alabileceğiniz tahmin ediyorum. Audi'nin kasası çok yaşlandı, ayrıca BMW-AUDI marka kıyasında da BMW tercih etmek yaşınıza daha uygun olavaktır bence. Yıllarca da güncel bir araç kullanmış olursunuz.
F20 yani yeni kasa bmw 1 serisini bu fiyatlardan satılmasını mı bekliyorsunuz? bu indirimden önce 1 serisi başlangıç olarak baz donanım ile yanılmıyorsam 27.000 euro dan satılıyordu ve mevcut donanımdaki joy edition ya da premium edition + sunroof donanımlı bir araç 35.000 euro ları buluyordu.. F20 116 i geldiğinde de park sensörü,dijital klima,bixeonon far,sunroof,spor direksiyon,metalik renk,alaşım jant ile yine 35.000 euro dan aşağıda olmaz ki tahminim daha yüksek fiyatlarda olacağı yönündedir.. muhtemelen liste olarak 37-38.000 eurolarda olur ve fiyatta da ilk 1 yıl gram indirim yapmazlar.. bu durum da göz önünde bulundurulmalıdır..
diğer taraftan 1,5 ya da 1.6 dizel motor seçenekleri konuşuluyor doğrudur.. ancak bu motorların kullanılmaya başlaması ve tr ye ulaşması benim tahminim ( tabi çıkarsa ) en az 2 seneyi bulur.. ancak 1.6 lt turbolu benzinli motor olacak.. bu motor 316i ve 318i de olacağı gibi 116i ve 118i de de kullanılacaktır.. 318i dekinin 150 ps olacağı söyleniyor.. bu durumda 116i deki de yazılım kısıtlaması yapılmış şekilde 125 - 130 ps arası olabilir..
beyler sadece amblemmi dalgamı geçiyorsunuz 1.4 tfsi deki konfor neyde var kendinizi kandırmayın adam genç bende olsam bende onu alırım ama bird eşu açıdan bak
35-40 yaşında olsa suber B alırdı ki daha mantıklı ama audi dedinmi orda dur;)
kesinlikle benzinli audi.
kardeş hayırlı olsun, c sekmentte alınabilecek en kral arabayı almışsın, bazı arkadaşlar yüzü eskimiş arabaya bu kadar paramı verilir, yok seatla aynıymış bir tek amplemi farklıymış gibi garip garip yorumlar var
her yıl veya iki yılda bir kasa değiştiren bir markanın bir onceki kasası eski kasa arabamı olmuş oluyor her yıl arabamı değiştireceğiz yeni yüz olsun diye atalarımızın bir atasozü vardır '' güzelden bıktımda, huyu güzel olandan hic bıkmadım'' demişler. ayrıca a3 kaliteli araba oluşunun yanı sıra, süper bir tarzı ve imajı vardır, ikinci elide sağlamdır, hayran kitleside cok fazladır, aynı amerikan doları gibi dünyanın her yerinde gecer
doğru audi, vw, seat aynı gurubun arabaları, ama aralarında amplem farkı değil kalite farkı vardır.
Konu baya tartışılmış...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme