Şimdi Ara

AUDİ 1.4TFSI mi 1.6 TDI mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

Orijinalden alıntı: mustyNDS

Leon içime sinmiyor.. birisi seat birisi audi.. fark var diye düşünüyorum..

BENCE AUDİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇÜNKÜ SEAT SKODA VW AYNI MOTORLARA SAHİP SADECE AMBLEM FARKI VAR GERİSİ NERDEYSE AYNI O YÜZDEN BANA KALIRSADA 20 MİLYAR FAZLA VERİLMEZ GİBİME GELİYOR AMA KARAR SENİN HOCAM

bilip bilmeden konuşmayın be! bindinmi diye sorarlar adama...

sadece amblem farkı varmış onun için zaten arada fiyat farkı var dimi,hiç malzeme,işçilik,yalıtım vs. yok

hatta skoda ile bentley nasıl olsa aynı altyapı,ikiside vw e bağlılar,ne gerek var bentley e 800 000 tl vermeye gir superb al dimi...

• quote:

Arkdslar 34700euroya düştü. Ambition olanı alıyorum. nisan sonunda elime geçecekmiş araç.

Hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullanın.
  • hocam benzinli bir araç sahibi olarak kesinlikle dizel al derim hem arada fazla farkda yok.

karma 8.5 litre yakarsın benzinli ile,
    dizel 6 litre yakar en fazla,

arada ciddi fark var bence, benzinli ile basınca fark dahada açılır,

35 bin euroya hatchback c sınıfı alma olayına gelincede, eğer o arabanın bir piyasası varsa,ikinci elde de yüksekten gidiyorsa neden alınmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 7 Nisan 2011; 22:02:47 >
  • Arkadaşlar 1000tl kapora verdim:D bakalım 15 gün sonra gelicek en geç ayın 25inde istanbulda olucak. Yalnız internette baktım audi.com.tr de 1.6 TDI dıs ölcüleri normal 1.6 sportpacklerden farklı görünüyor. daha enli gibi farkettinizmi? yarın bayiiyede soracagımda bunu..

birde ya benim ikametgahım siirtte:S burda çalışıyorum yani o yüzden 56 plaka almak zorunda kalacagım. seçim için buraya aldırmıstım ikametgahı aslen ankaralıyım. 06 almak istemiştim ve yeni aldırdıgım icin 1 ay beklemen gerekiyor dediler. 04 05 2011e kadar deistiremiyormusum ikametgahı... dogus otoyla görüştüm arabayı ay sonuna kadar teslim edecegiz dediler. bu ayı gecerse önümüzdeki ay ne indirim olursa ondan fiyat veririz dedi sizce bu %10 indirim devam edermi? yada bu indirimi bana uygulatmaları için kimle görüşeyim dogus otodan? bi fikriniz varmı? sadece 4 gün beklicekler ya!!! 56 plaka alırsamda 9 ay kredi bitene kadar aynı plakayı kullanmam gerekiyormuş. babamın üstüne de alamıyorum o kadar kredi ödeme gücü olmadıgı icin.. Resmen sıkıştım bu konuda:S

En kötü ihtimalle plakayı ne alsam sizce ? Doktorum ve ismim mustafa tümtürk uygun plaka fikirlerinizi de bekliyorum:D 56 DR 06 - 56 MST 06 - 56 MUS 06 en kötü bunlardan birini alaym diyorum ankara plaka olmazsa eğer..

• Oncelikle hayirli olsun gule gule kullanin. Ben olsam DR plaka almazdim. Nedense cok itici geliyor bana meslegi plaka olarak almak. (ayni sekilde araba modeli alanlarda 206, 307, bmv gibi:)) MST oluyorsa guzelmis aslinda. Sonunda ki 06 ya bile gerek yok yani bence, MST XX bile yeterince guzel.

Bu arada parayi odeseniz faturayi kesseler, ruhsat islerini 4 gun sonra yapsalar, bana olur gibi geldi.
  • Sorayım bi umarım olur:) DR plakayıda yazmamın nedeni acıkcası sevdigimden degil.. bende irrite oluyorum ama cezalarda fayda sagladıgı icin:D birde dörtlüleri yakıp basıp geçince acil hastaya gitme durumlarımız oldugunda durduramıyorlar:D yani bi bakıma bazen ekstra avantaj oluyor :D tüm görüşleri degerlndiricem :D benimde MST hosuma gitmiştide yakın bi arkdsımda MST deyince aklıma mesut geliyo dedi :D ne alakaysa:D
  • berk sordum bugün evet dedigin gibi yapabiliyorlarmış 06 alabilicem galiba 06 MST XX mı 06 MUS XX bunlardan birini alım diyorum
  • plaka tavsiyesi bekliyorum arkdslar.. yokmu fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

BENCE AUDİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇÜNKÜ SEAT SKODA VW AYNI MOTORLARA SAHİP SADECE AMBLEM FARKI VAR GERİSİ NERDEYSE AYNI O YÜZDEN BANA KALIRSADA 20 MİLYAR FAZLA VERİLMEZ GİBİME GELİYOR AMA KARAR SENİN HOCAM

bilip bilmeden konuşmayın be! bindinmi diye sorarlar adama...

sadece amblem farkı varmış onun için zaten arada fiyat farkı var dimi,hiç malzeme,işçilik,yalıtım vs. yok

hatta skoda ile bentley nasıl olsa aynı altyapı,ikiside vw e bağlılar,ne gerek var bentley e 800 000 tl vermeye gir superb al dimi...

Vw grubunun 2010 satışlarının sadece 1 milyonu audi fakat toplam karın %40 ini audinin satışları oluşturuyor. Takdir sizin.

Toplam satış miktarı 7 milyon civarındaydı.

• ya size şunu söyleyim daymda sıfır 2.0 TDI passat vardı uzun yolda bindim araçta fren yaptıgında arka koltukta oturanlar küfrediyorlardı. sonra Audi A6 3.0 TDI quatro aldı o da sıfırdı. onda giderken 220den 160a düşüyordu kimseden ses yok.. dedim işte audinin farkı kalitesi bu.. bence binmeden konuşmamak lazım.. ve diğer birçok yönünü saymıyorum bile.. sadece ufak bir ayrıntı ama insanı güvende hissetiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyNDS -- 9 Nisan 2011; 23:18:45 >
  • quote:

ya size şunu söyleyim daymda sıfır 2.0 TDI passat vardı uzun yolda bindim araçta fren yaptıgında arka koltukta oturanlar küfrediyorlardı. sonra Audi A6 3.0 TDI quatro aldı o da sıfırdı. onda giderken 220den 160a düşüyordu kimseden ses yok.. dedim işte audinin farkı kalitesi bu.. bence binmeden konuşmamak lazım.. ve diğer birçok yönünü saymıyorum bile.. sadece ufak bir ayrıntı ama insanı güvende hissetiriyor..

Bu biraz komik olmuş kusura bakmayın. Daha konforlu diyebilirsiniz , iç malzemeleri dahi kaliteli diyebilirsiniz , motoru daha güçlü diyebilirsiniz ... vs .. vs
    ama 220 den 160 a düştüğünde kimseden ses yok demek gerçekten komik.
    eylemsizlik momentini audi nin içerisinde oturanlar yaşamıyor demek vallahi bravo diyorum audiye fiziğe meydan okuyor adamlar. :)))))

• quote:

biri samsung biri iphone :) içleri aynı dışları farklı
  • quote:

Ben Leon FR düşünürdüm bu 2sinin yerine 2.0tdi 170ps Fr donanımlarıyla o fark kapanır FR artıya bile geçer bence üstelik 60000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 10 Nisan 2011; 13:36:10 >
  • younster edition değilde komple ( iç + dış ) s line 1.4 tfsi s-tronic ( open sky , xenon plus ve ipod arayüzü de mevcut ) araç düşünürseniz yardımcı olabilirim liste fiyatı üzerinden yaklaşık 20 bin lira indirimi var aracın ekstra olarak Türkiyeye bu donanımdan 8-9 adet araç geldi sadece
  • pm atarmısnz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkce

quote:

ya size şunu söyleyim daymda sıfır 2.0 TDI passat vardı uzun yolda bindim araçta fren yaptıgında arka koltukta oturanlar küfrediyorlardı. sonra Audi A6 3.0 TDI quatro aldı o da sıfırdı. onda giderken 220den 160a düşüyordu kimseden ses yok.. dedim işte audinin farkı kalitesi bu.. bence binmeden konuşmamak lazım.. ve diğer birçok yönünü saymıyorum bile.. sadece ufak bir ayrıntı ama insanı güvende hissetiriyor..

Bu biraz komik olmuş kusura bakmayın. Daha konforlu diyebilirsiniz , iç malzemeleri dahi kaliteli diyebilirsiniz , motoru daha güçlü diyebilirsiniz ... vs .. vs
    eylemsizlik momentini audi nin içerisinde oturanlar yaşamıyor demek vallahi bravo diyorum audiye fiziğe meydan okuyor adamlar. :)))))

ben bindiğim arabada yolda hissettiğimi söylüyorum. Eğer sende binipte yaşadıysan sözüm yok ama binmedigin araba için yorum yapmak çok sacma araba zaten 95000 euroluk araba.. audinin en üst segmenti sayılır.. bu kadar gocunman enteresan !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozturkce

quote:

ben bindiğim arabada yolda hissettiğimi söylüyorum. Eğer sende binipte yaşadıysan sözüm yok ama binmedigin araba için yorum yapmak çok sacma araba zaten 95000 euroluk araba.. audinin en üst segmenti sayılır.. bu kadar gocunman enteresan !

Audinin kalitesine sözüm yok fakat abartılı lafları gereksiz buluyorum o kadar. Binmediğimi nerden biliyorsun çok ilginç? Türkiyede tek a6 ya binen sen değilsin merak etme ;) Zamanında ABD de ford bayisinde çalıştım , sıfır olsun 2.el olsun bindiğim araçları saydırtma bana ;)

Bu arada 1.4TFSI mi 1.6 TDI mı sorusuna da cevabım 1.6 TDI olurdu.

• önce yazdıgımı tam oku kardeş sonra yorum yap oldumu? ben eger kullanmadıysan dedim !!!

bu arada 1.4 TFSI iç dış Sline için 77000tl teklif ettiler. TDI olan da sline yok ama yukarda yazılı full herşey 75,500tl buna ragmen TDI mı diyorsun ozturkce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyNDS -- 10 Nisan 2011; 19:30:55 >
  • Audi kesinlikle kalite...
  • yıllık 70.000 km nin altında yol yapıyorsanız dizel almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam
    ama benim gibi 200.000 km yol yapıyorsanız düşünmeden dizel derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.