Şimdi Ara

Audi 80 1993 1.9 TD bel altı lokal temizlik boyalı kaput ve çamurluk değişen 200k da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 295 bin TL istiyor pazarlıkla 280 bin olur ilk arabam olacak param var daha yükseğini alabilirim ama hem audi 80 lerin şeklini hemde nostaljisini seviyorum alırsam satmayı düşünmüyorum ama yinede temiz bir şey almak istiyorum çok sanayiye gider miyim sorun çıkartırmı galeriden Audi 80 1993 1.9 TD  bel altı lokal temizlik boyalı kaput ve çamurluk değişen 200k da Audi 80 1993 1.9 TD  bel altı lokal temizlik boyalı kaput ve çamurluk değişen 200k da Audi 80 1993 1.9 TD  bel altı lokal temizlik boyalı kaput ve çamurluk değişen 200k da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aracın km'si çok inandırıcı. ben ikna oldum Audi 80 1993 1.9 TD  bel altı lokal temizlik boyalı kaput ve çamurluk değişen 200k da 

• imkansiz diye bir sey tabii ki yoktur ancak bu yasta bu aracin bu kmde olmasi cok cok cok zor.

tabii kondisyonu iyiyse alinabilir yinede.

eski arabanin ne zaman ne sorun cikaracagi belli olmaz, sorun cikardimi da ugrastirabilir parca usta vs. sanayide bolca tanidik yoksa girilmez boyle bir arabaya.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Sanayide tanıdığım var ama belkide yeni ama bu tarz bir araba almalıyım çıkaracağı sorunlar kazaya yada israfa sokabilir Audinin yeni ama bu tarz araba sı yok dimi varsa yazabilirmisiniz

• zodeyank kullanıcısına yanıt

bu tarz derken? orta sinif sedan, yani bugunku karsiligi a4. tasarim olarak diyorsaniz nesiller degistikce cizgiler degisiyor tabii.

• hocam bunun yerine mk2 golfte düşünebilirsin hem satmaya kalksan daha rahat satarsın hemde 200 250 ye çok güzel kondisyondakiler var

• GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    Satmayı düşünmüyorum sadece alıp yenileyip modifiye etmeyi düşünüyorum görüntüsünü sevdim ama alınırmı bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Araç 200bin kilometre deymiş yani doğru bir işlem yapılmamış düşürme gibi ekspertiz sokmadım sokmalımıyım zaten satmicam yüksekse sürüşte bir sorun oluyormu satmak dışında

• Bu arabaya uygun yeni direksiyon lara benzeyen direksiyon önerir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.