|
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (237. sayfa)
-
-
Eyvallah C sınıfı araba ne kadar uzunyol aracı olur bilemem ama eh memnundum fiyat ta uygun olunca devam dedim. Eskiyi 11 bin km ortalaması 5.4 le sattım.
Ayrıca elektrikli arabayla uzunyol olmaz.😎 -
hahah aslında olur da bi 30 dk şarj beklersen olur :) 5.4 le sattım derken? kaç modeldi? advanced mi sline mıydı? ne kadar sürede sattın hocam bi de
-
O da 2023 sline sedandı. Sadece b&o vardı dış sline. 11 bin km de uzun dönem ortalaması 5.4 tü. Hatasızdı. Geçen ay sattım ben bu kampanyalar açıklanmadan önce. Cuma ilana girdim pazar kapora aldım. Ertesi gün de satışını verdim. 2135k.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyttatar -- 28 Kasım 2024; 9:10:26 > -
hayırlı olsun iyi satmışsın kral..
-
2023 model 20k km de premium konfor 360 kamera hatasız araca 1750 teklif ediyorlar hayret birşey
-
merhaba. sizin araçta kapıları açıp kapatırken arka stoplar animasyon yapıyor mu?
-
Hiç dikkat etmedim bakar yazarım -
önler yapıyor animasyon bende
arka stoplarda direk kapanıyor
-
Size edilen teklif şaka gibi.. Sline olunca araba daha hızlı gidiyo sanıyorlar ondan galiba 😀 -
60 bin bakımında ön balataları değiştirmiştim. Değişimden sonra bi 500-600 kilometre yaptım ancak frenlerde bir gariplik hissediyorum.
Fren pedalının yarısına nerdeyse boşa basıyorum yarısından sonra frenler tutmaya başlıyor. Ancak ayağımı tamamen çekip yeniden basarsam bu sefer hemen tutmaya başlıyor. Biraz zaman geçtikten sonra ilk basışımda yine yarısına kadar sıkmıyor hiç. Balataları değiştirmeden önce zınk diye duruyordu araç şimdi tam güvenemiyorum.
Bu balatalar yeni diye mi oluyor ? Yaptığım kilometrede sık fren kullanmamış olabilirim çoğu otoyolda yapıldı. -
acaba servise girmeden önce rejenerasyon kapalıydı da serviste bunu açmış olabilirler mi?
-
Hocam dediğiniz reküperasyon ise, yani aracın bataryayı doldurmak için kendi kendine frenlemesi ise o şimdi de var onda problem yok öyle kullanmaya alıştım. Hatta o olunca tüketim göstergesi akü simgesine geçip yeşil oluyor. Benim bahsettiğim bildiğiniz frenlerin az tutması. -
evet onu demek istemiştim. bir sene oldu benim hep böyle tutmuyor gibiydi, ilk bindiğimde zor alışmıştım eski arabadan sonra. böyle dokununca birden frenlediğini hiç bilmem ama pedalda mesafe olmasına karşın çok çok iyi tutuyor, sadece biraz boşluk varmış gibi. o arada da reküprasyon çalışıyor. öyle bir şey sandım. bir servise uğrayın isterseniz fren önemli.
-
Çocukları da okula sırtımda bırakırdım -
Yok arka stoplar animasyon yapmıyor -
Bu akıl hocası ve aynı zamanda dalga geçer gibi olan tavırlarınızın net bir sebebi var mı kaptan?
Gözyüzünde yürüyüş çarpmış olabilir mi? Başlığı kirletmeniz ve her şeyin doğrusunu sadece ve sadece sizin bildiğinizi hissettirmeye çalışmanız da sinir bozucu. Nedir bu havaların sebebi... aah ah sıkıldık başlık olarak. Herkes sıkıldı bence sizden. Bi çeki düzen verin derim kendinize.
-
Bu ay A3 kaç lira deniliyor ? -
Kampanya ya da stok olacak mı hocam sportbacklerde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X