Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.988
Cevap
157
Favori
415.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fren yağı değiştiler mi? Muhtemelen hava kaldı fren sisteminde cihazla almak gerekebilir havayı. Yarıya kadar pedala basınca fren tutmuyormuş gibi olur hatta çok sert fren pedalına basarsanız sert fren yapar ve padal aşağıya düşer

• Beyttatar kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Bizim bu chat gpd konusunda gelişme var mı arkadaşlar. Yalan mı oldu?
  • tüm a3 ler deri koltukla mı geliyor? ilanlara bakınca siyah ve beyaz renk de bence güzel görünmüyor? terletme sorunu var mı özellikle yaz aylarında?

• Merhaba arkadaşlar, dün arabada böyle bir hata çıktı, hız sabitlemeyi açtırmadı. Arabayı durdurup yeniden çalıştırınca hata geçti. Valla bıktım böyle saçma sapan hatalardan. Acaba bu sorunların çözüldüğü yeni yazılım falan var mıdır servise sorsam?

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)
  • lüksor L kullanıcısına yanıt
    Değiştirmediler hocam
  • Araçlarda fiyatlar güncellenecek volkswagen zam yapmış
  • ayok09 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, başka ne gibi sorunları çıktı hocam? Ben de alma arifesindeyim, sizin görüşleriniz nasıl tavsiye eder misiniz? Teşekkürler..
  • aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Bir keresinde yolda giderken bir anda arka arkaya pre-sense devre dışı kaldı, şerit takip devre dışı kaldı ve tabela okuma devre dışı kaldı dedi ki arabada tabela okuma yok. Kapatıp açtım düzeldi. Buraya sordum cevap veren çıkmadı. Bazen ilk çalıştırdığımda pre-sense devre dışı diyor, kapatıyorum açıyorum düzeliyor. Mod düğmesine basışımı bazen algılamıyor ikinciyi basmam gerekiyor. Geçen de son yazdığım mesajdaki uyarı çıktı, kapattım açtım düzeldi. Bugün servisi aradım anlattım durumu, plakamı falan sordu baktı sistemden, size yazılım güncellemesi var, 2024 modellerde güncellenecek dedi, güncelleme ile bu hatalar düzelecek dedi. Valla kızdım madem güncelleme var niye arayıp söylemiyorsunuz dedim. 2024 arabasını hiç güncelleten oldu mu?

Araç kaç modeldi hocam?
  • aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

2024 Temmuzda aldım. Genel olarak memnunum, hızlanması falan çok iyi. Ama üzerindeki lastikler kötü, sürekli patinaja düşüyor. Ses yalıtımı valla Corolla'dan bir tık iyi diyebilirim ama A3'den daha iyisini beklerdim. İç kalite iyi bence, trim sesi falan yok. Advanced paket ama premium/Konfor paket dahil olduğundan baya bir özellik var. Otomatik park benim kapalı otoparkta benim otopark yerini algılayamıyor ama çok dar olmayan bir yerde fena park etmiyor. Adaptif hız sabitleme güzel çalışıyor. Bir de kablosuz Android oto olsa güzel olurmuş. İnşallah yazılım güncelleme ile şu saçma sapan hatalar da giderse daha da memnun olcam arabadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayok09 -- 3 Aralık 2024; 22:31:12 >
  • Değerli arkadaşlar,
    Advanced sportback 2024 aracım var ve aklıma takılan birkaç soruyu iletmek istedim. Aracı 2-3 hafta önce satın aldım ve maalesef sol arka bagaj kenarındaki direk çatlak çıktı. ST ile görüştüm, parçayı değiştireceklermiş.

Aracı almadan acc kullanımında şeritte tutma (travel assist), yani tam şeridin ortasında gitmeyi sağlayan sistem var mı demiştim. Var dendi ama yokmuş maalesef. Sadece şerit takip asistanı var arabada, ortada tutmuyor. Bu özelliği ekletme şansım var mı?

Dikiz aynası rezistansı çalışmıyor, açma konumuna getiriyorum, dikizler buz gibi, hiçbir değişim yok. Bu sorunu yaşayan var mı?

Destekleriniz için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravo32 -- 4 Aralık 2024; 2:45:36 >
  • bravo32 kullanıcısına yanıt

2023 makyajsız kasalarda VAG kodlama firmalarında şerit ortasında tutma özelliği açtırılabiliyordu. Muhtemel yeni makyajlılarda da bu şekilde yapabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam aracınız makyajlı kasa mı
  • DelyValdes D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, evet makyajlı.

• bravo32 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İlgili şerit ortalama özelliğini sonradan açtırabilirsiniz. 2021 aracımda açık, sistemin çok farklı olduğunu sanmıyorum.

Ayna ısıtması için VW grubu araçlarda klima panelindeki tuş yalnızca arka camı kumanda ediyor.

Şoför kapısındaki ayna kumandasından ayna ısıtma kısmına ilgili düğmeyi getireceksiniz, ısıtma o zaman çalışacaktır.

• @Beyttatar

Beyto 2024 a3 sedan advance siyah cam tavan 2.250 TL ne dersin ?

Özellikler s-line ile bire bir aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 4 Aralık 2024; 17:5:27 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Ben makyajlının tipini makyajsıza göre beğenmiyorum. Sline olunca bile pek gideri yok advance hiç çekilmez. Sline yok muymuş ki bu ay?
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Premium/Konfor paket var mı bunda?

Var zaten makyajla standart oldu
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.