|
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (239. sayfa)
-
-
Geçen ay sb 2180 sattılar sedan için iyi fiyat ama ben yine sline alırdım. Zevk meselesi. -
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Maalesef tam olarak dediğiniz gibi şöför kapısındaki kumandayı ısıtma kısmına getirmeme rağmen çalışmıyor. Ayna kumandaları ve katlanma fonksiyonları sorunsuz çalışıyor ancak ısıtmada problem var. Servis yolu göründü diyelim.
-
2.100’e sedan bulunabilirse advance cam tavan iyi olur -
Merhaba,
Advance Sedanları 2.210 TL'ye bırakıyorlar. daha uyguna gören var mıdır? geçen aya göre 200 indirim yapmışlar. Bana iyi geldi ama. ne dersiniz?
-
Merhaba benim aynalarda çalışmamıştı. Servisi aradım +4 derece altında devreye girdiğini söylediler. Bilgi doğru değil sonradan çalıştı bende. 10 derecenin üstündeydi hava. Kitapçıkta bir yer var tam hatırlamıyorum. “Yeterli enerji yoksa ısıtma sistemi rezistansları devre dışı bırakabilir” tarzında. Onunla alakalı olabilir diye düşündüm ben. -
Vw lerde 20 derecenin altında devreye giriyordu hocam passat golf polo kullandım üçünde de aynıydı muhtemelen audide de aynı olabilir. -
Evet Avek'ten almışsınız fiyatı
Bayileri biraz daha kırdırmamız lazım
Geçen ay SB olanları da 2.180 TL'ye vermişlerdi.
S-line ile aynı özellikler.
Sadece görsel açıdan jant tampon ve direksiyon farkı var.
-
bildiğim kadarı ile
sline 18 advanced 17jant
tamponlar farklı
ön panjur farklı
sline kapılarda ve orta konsolda 64 renk ambiyans aydınlatma var
sline ve advanced koltuklar farklı
sline gündüz farları üç çeşit ayarlanabiliyor
sline ön sinyallerde kayar led
sline çoğunda kablosuz carplay ve harita var
sline süspansiyon farkı var.
sline direksiyon kesik ve döndürme turu daha kısa şehir içinde rahat ettiriyor .
Advanced araçta güzel araç ama bütçe müsaitse sline tercih edilmeli. Küçük farklar gibi görünsede karar size kalmış
-
Ambiyans aydınlatma - gündüz farı - otomatik uzun far vs. advance ile bire bir aynı
Sadece jant tampon ve direksiyon görüntüsü farklı. Başka fark yok.
Makyaj ile s line sahiplerine kazık atıldı. Advance donanımı zenginleşti. -
Hocam bildiğim kadarıyla ikisinde de 30 renk var ambiyans aydınlatmada. Ama kapı döşemesindeki ışıklandırma sadece Sline.
Birde gündüz farları ikisinde de ayarlanıyor olmalı.
Spor koltuklar güzel evet ama arka tarafta oturan için biraz klostrofobik bir ortam oluyor.
benim sorduğum hiç bir bayide Sline kalmamıştı.
Ben Advance için kapora verdim bakalım.
-
-
Hayırlı olsun
Kaça bitirdiniz ? -
kaptan sen bayiye gidip yeni a3 incelememişsin.
ben gittim ve aldım. sline ambians aydınlatması farklı. hatta baklava dilimli olanlarda kapılarda boydan boya aydınlatmanın altında ikinci bir desenli aydınlatma da var.
dediğim gibi advanced araçta güzel ama aynı dersen araçları incelemeni tavsiye ederim.
otamatik uzun far demiyorum size. Gündüz ledleri var ya çizgi olan sağ sol. onlar değişebiliyor audi ışık imzası diye yazınca görürsünüz. (bazı youtube çekimlerinde audi q4 için çekim yapmışlar onlarla aynı)
-
hayırlı olsun. Güzel araç güle güle kullanın. Tekerinize taş değmesin yolunuz hep açık olsun.
-
2.210 hocam. tüm bayilerde bulduğum dip fiyat bu.
kahverengi koltuk için 20.K fark istiyorlar sadece.
-
sline pakette vites konsolu komple etrafı ambians aydınlatma hocam. bardaklıkların içide ambiyans aydınlatma var.
Hayırlı olsun aracınız tekrardan.
-
Çok teşekkürler hocam. cümleten inşallah Kazasız belasız binelim araçlara.
ben aradaki farkları detaylı incelememiştim. dediğiniz doğrudur. Ama Sline kapıdaki işik olayını çok beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yvzali -- 5 Aralık 2024; 16:50:8 > -
Baklavalı bu ay yok hatta S-Line ben de bulamadım.
Aydınlatma bence hiç önemli değil.
2.100 TL civarı bulabilirsem ben de düşünüyorum
-
Sağolun hep beraber güzel günlerde kullanalım İnşallah.
aracı aldığınızda güvenlik özelliklerinden kör nokta ve araçtan iniş uyarısını açmayı unutmayın. Bende kapalıydı o özellikler menüden açtım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X