Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.085
Cevap
162
Favori
420.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayak aydınlatma çoğunda var, bunlardaki asıl olay kapı kollarında boydan düğme tarafını aydınlatan beyaz renkli ekstra bir aydınlatma var, ambiyans aydınlatma o, ben de ilk teslim aldımda şaşırmıştım, renkli ve konsolu saran paketin ismi farklı

• ne bilim bunlarada güvrn olur mu pilotgarge olmadı bi dısına baktırrıım birde benim arabs gümrük işlemlerindeymiş kaç güne gelir audi almanya gelen gemiler mersin limanına geliyor mu acaba merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım aracın Teklif formu. Ambians aydınlatma paketi yazıyor. Fakat paket slineda ki pro paket değil. AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurizma -- 17 Aralık 2024; 17:6:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,
    Tercihen beyaz renk S Line paket veya S Line jantlı araç arıyorum. Sarı siteden bakıyorum ancak içime yatan pek yok. Sizlerden veya çevrenizden biri satıyorsa benimle iletişime geçebilir.. Belki hem ticaret yaparız hem tanışmış oluruz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ugurizma U kullanıcısına yanıt

en son attığınıza göre temel olan ambiyans var, kapı kollarında ışık çıkan yer görülmüyor ama gece aşağıya doğru sızan bir ışık olması lazım, onu kontrol eder misiniz. renkli şerit halindeki plus olanında.

• uozyilmaz U kullanıcısına yanıt
    Sadece koltuk altlarında bir ışık var. Beyaz isik. Onun dışında farklı bir ışık yok.

Bende arabayi bugün kurcaladim, ambiyans aydinlatma yerini bulamadim.

halla halla benim teklif kağıdına baktım bende de ambiyans aydınlatma paketi yazıyor, menülerde sadece bunu şiddetini ayarlayan tek beyaz renkli bir ayar var, boydan boya saran renkli şeritler yok (o plusta). şimdi giyinip bir aşağıya ineyim, gündüz çekemem yanan yerleri, birazdan bu yazdığımı edit eder koyarım fotoları

edit:

ayrıca kapı açıldığında ayak aydınlatmaları

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uozyilmaz -- 17 Aralık 2024; 22:59:1 >

Multimedya menüsünde ambiyans ile alakalı bir menünüz varmı ? Varsa bir görüntü ekleyebilir misiniz.

yukarıya paylaştım

Ilginç. Benim menüde ambiyans aydınlatma kismi yoktu.

kapılardaki yanıyor mu, 4 kapı da böyle yukarıdaki çıtanın altında beyaz şerit var 4 kapıda da

• Kapılarda ışık görmedim. Tekrar kontrol ederim yarin

• Merak edip tekrar inip baktım. Kapi kısmında sadece kapı kollarında ufak bir aydınlatma var. Menünun resmini atıyorum. Menü de herhangi bir ayar yok. Ayrıca yazılım sürümünude çektim. Acaba onunla ilgili olabilirmi diye. Sizdeki sürümle kontrol edebilir misiniz ? Ayrıca kapı kismini aydınlatan yerde görünürde bir şerit LED varmı ? AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurizma -- 17 Aralık 2024; 23:38:23 >

Kapı kolundaki ışık doğrudan görünen bir ışık değil alttan bakıldığında zorla görülüyor. Alttaki fotoğrafı aşağıdan yukarı çektim.

• 2018 seat ateca'da 7 renkli, ambiyans vardı audi ne yapmaya çalışıyor.

Yazılım ile alakalı olabileceğini düşünüyorum o halde. Ama genede doğuş ile iletişime geçip soracağım. Teşekkür ederim.

• arabanın içinin karanlık olması daha çok hoşuma gider ama kızım merak etti baktı bulamadı, ambiyans diye bi menü yok. akşam satış danışmanı tabi telefona bakmadı ki akşam arayabilirsiniz dediği halde; yoksa mesai dışı kimseyi işle ilgili rahatsız etmem.

sattı aracı işi bitti. doğuştan aradıklarında 5 puan vermemi istemişti, henüz aramadılar ama satış danışmanı bugün geri dönmezse bildiricem,

bende de aynı menü var üstadım, ambiyans yok :)

teşekkür ederim,

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.