Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.085
Cevap
162
Favori
420.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uozyilmaz'in gönderdiği videoda multimedya ekranında dikkat ettiyseniz sol tarafta araç simgesi var. Bize yok. Aynı şekilde araç ayarların kısmında koltuklar diye bir kısım var bizde. Video da yok. Ben yazılım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yani inşallah öyledir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugurizma U kullanıcısına yanıt

çok elzem bi ayrıntı değil ama hem teklif formunda, hem araç özelliklerinde mevcut olan bi özelliğin olmaması şık değil sadece;

belki de sadece yazılımla ilgilidir bahsettiğiniz gibi.

sol taftaki menüyü kendinize göre şekillendirebiliyorsunuz, ana menüde olmasını istediğinizi basılı tutup o alana sürükleyin. ayrıca özellik varsa koltuklarda masaj, hafıza vs. menüsü açılır. aslında menüler neredeyse aynı versiyona göre değil de özelliğe göre gösteriliyor ya da gösterilmiyor.

• Bu araçtan bmw 1 serisi f70 e geçilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sline teklifinde standart aksesuarlarda “Ambians aydınlatma paketi plus” yazıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu mesaja bilen bir kişi cevap verebilir mi?

• cauchy-schwarz kullanıcısına yanıt

bendeki advanced elekt.koltuk ama hafıza yok, sadece ayarlama var üstadım.

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

A3 hangi model donanım bilmiyorum ama aile 2 kişiyse geçilir üstadım,

bende 2013 manuel mw 1 vardı, 116lık sürüşü keyifliydi. gerçi manuel araçları daha çok seviyorum ama şehir kalabalıklaştıkça

debraj vites gerçekten yoruyor.

Bende Sline. SET tuşu yok. Özetle hafızaya atamıyorsunuz koltuk ayarını ekrandan da

Koltuk hafiza olursa zaten sol kapi kolunun orada tuslari oluyor, hatta sarin alip retrofit yapabilirsiniz ama default olarak hic hafiza ile gelen 8Y gormedim.

• Selam arkadaşlar aracın ilk bakımı olacak 15 civarı fiyat verdiler . Soran yaptıran oldu mu?

• noche34 kullanıcısına yanıt

yeni yaptırdım aynı

• arabanın gümrük işleri kaç günde bitiyor arkadaşlar hala beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • federik33 F kullanıcısına yanıt

bende aynı durumdayım hocam. kendi aracımı da sattım bekliyorum. Gerçi tekrar MTV ödememek adına Tescili ve teslimi Ocak başına istedim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yvzali -- 19 Aralık 2024; 23:56:16 >
  • Yvzali Y kullanıcısına yanıt

bende sattım arabasız olmak da kötü alışmısız mtv bayi ödemiyor mu zaten

• federik33 F kullanıcısına yanıt

MTV ödediğimiz fiyatın içinde zaten. Araç tescilinde ödeniyor. Araç Aralık ayında tescil edilirse MTV 2024 2. taksidi olarak kesiliyor. o zaman Ocak sonunda 2025 MTV ilk taksitini ayrıca yatırmak gerekecek. Faturayı Aralıkta kestirip tescil ve Teslimi Ocak başında yaptırabilirsiniz. Ben öyle talep ettim. henüz Bayiden yanıt gelmedi bakalım. ben Maslaktan aldım bu arada. sizin hangi bayi? araç gümrüktemiymiş?

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt

Benim de gümrükteymiş araç , haftaya teslim ederiz dedi. PPF kaplama yaptırıyormusunuz araca ben kararsız kaldım heralde sadece 2 numara cam filmi yaptıracağım . Siyaha siyah araç .

• Tygn0101 T kullanıcısına yanıt

Ben PPF, cam filmi, vb. uygulamaları bayiler satışta zorunlu tutmadıkça orada yaptırma taraftarı değilim. Sonuçta onlar da dışarı yaptırıyorlar genelde. bir de üstüne kendi karlarını da koyuyorlar. dışarıda bildiğiniz güvendiğiniz yerlere bakılabilir.

üstadım az önce audi ile görüştüm,

advanced modellerinde ayak aydınlatma, kapılarda şerit şeklinde aydınlatma yani ambiyans aydınlatma olmadığını,

sadece S Line da olduğunu söyledi.

bizim teklif formunda yazan ambiyans ise tavan aydınlatma tuşlarını ifade ediyormuş,

bilginize

• Arkadaşlar arabam Falken AzenisFK520 ile geldi. Azıcık gaza dokunsam hemen pati çekiyor, bu normal mi? Fiyatına baktım çok ucuz da değil.

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.