|
AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (253. sayfa)
-
-
Aynen. Bende dün görüşme sagladigimda size verilen bilgi verildi. -
Kapilar filan değilde, Ayak aydınlatma olsa iyiydi, 2016 golf comfortta bile vardı, elzem değil ama cocukta olunca akşam yolculukta hem gözünü almiyor hemde bişeyler düştüğunde görebiliyodum. Ayak aydınlatma yaptiricam ben, biraz araştiriyim bakalim.
-
Bundan önce 18 model good Comfortline aracım vardı. Ayak aydınlatma ve kapılarda şerit aydınlatma vardı.Bu klasmanda 2024 araç ta olmamasına şaşırdım bende. -
Tamam teşekkürler. Bende mecbur randevu aldım -
Öncelikle hayırlı olsun.
güncel sedan sline donanımının güncel fiyatını öğrenebilir miyim ?
Sarı sitede makyajlı kasalara zam yapmışlar bir anda. Yeni yıl ile birlikte zam mı geliyor acaba
-
hocam Ankarada Doğuş oto da Sline Sedan bir araç var boşta. 2.652 dediler bugün. bilginize.
Bu arada benim araç da gümrüğü geçmiş sevkiyatı bekliyormuş. Burada benzer şekilde teslim bekleyenler için, muhtemelen araçlar aynı partiyle gelmiştir. yani bu hafta içinde teslime hazır olacaktır.
ayrıca bizim araçlarda Navigasyon da ekliymiş. teyit ettim.
-
evet cuma gümrükten geçti bu haftaiçi teslim olır dendi navigasyon ve kablosuz carplay opsiyon olarak var içinde demişti bana st
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federik33 -- 21 Aralık 2024; 22:43:36 > -
2022 advanced kullanıyorum, ayak aydınlatma var araçta. Sadece kapılar açıldığı zaman aydınlanıyor.. audi nin farklı bakış açıları var diğer vag grubu araçlara göre. Örn aynalar da her kapı açılışında açılmaz, araç çalıştırınca açılır vs gibi.. -
2021 model s line aracımda klima tuşu ( şöför tarafı ) sıcaklık düşürüyor ancak sıcaklığı yükseltmiyor, yolcu tarafındaki klima tuşundan sıcaklık yükseltilebiliyor yada sıcaklık azaltılabiliyor sorun yok. Acaba aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı.. Hey Audi den sıcaklık ayarı yapmasını istedim ve yapiyor istedigim sıcaklığa örneğin 27 dereceye getiriyor şöför tarafı için ve ben bu sıcaklık derecesini şöför tarafı için MANUEL OLARAK tuşlarla azaltabiliyorum ancak daha sonra yükseltemiyorum sadece Hey Audi bunu yapabiliyor. Bu sorunu yaşayıp çözdüren oldu mu.. Selamlar, acil cevap bekliyorum forumdaki arkadaşlardan. İnsallah başımıza iş açmaz çünkü araç garantisi maalesef bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayri Akbulut -- 22 Aralık 2024; 20:47:7 > -
bizim araçlarda hey audi sesli talimat sistemi var mı? hangi işlemleri yapabiliuyoruz talimatla? örn. sunroof açabiliyor muyuz?
-
Aynı sorun bende de oldu. Benim de garantiden değişmişti klima kontrol ünitesi. Bir çok araçta olmuş.
-
Ayak aydinlatma cocuk varken iyi oluyodu ama bakalim, basit bi düzenekle yaptiricam artik
-
bizim araçlar mild hibrit var mı acaba sanırım küçük sitesinde bar yazıyor -
2021 model aracımda start stop var ancak anahtarsız giriş yok bunu sonradan taktırabiliyormuyuz?
-
-
rekuperasyonu kapatabiliyorsunuz. verimlilik asistanı vs gibi bir menünün içindeydi hatırladıgım kadar
-
Öncelikle iyi haftalar herkese.
Yeni araç almayı planlıyorum fakat daldan dala gezer oldum. Sıfır Model Y almayı düşünürken yeni modelinin tanıtılacağını öğrenmemden sonra farklı araçlara yöneldim. Öncelikle 2017-18 model A5 Coupe bakıyordum fakat son haftalarda düşük km'li ilanların fiyatları arttı. Daha sonrasında ise 2021 A3 35tfsi S-line bakmaya başladım. Fakat, kafam hala karışık. Çünkü aynı paraya 3 yaş daha eski A5 Coupe alınabiliyor. Veya A4 Sport 1.4tfsş alıp 150-200 bin TL param artabiliyor. Ailemde A4 daha önce kullanıldı, son derece sorunsuz ve konforlu bir araçtı. A3 ile ilgili bu sayfayı iki gündür karıştırıyorum ve karşıma aracın çok yol sesi aldığı, çözümleri basit olsa da sorunlarının mevcut olduğu çıkıyor.
Daha önce böyle bi karşılaştırma yapmış birileri var mı? Siz olsanız 2017 70 binde A4 Sport mu tercih edersiniz, 2021 40 binde A3 S-line mı?
-
Kaldırmış olabilirler mi ? Ben de yok çünkü. Bahsettiğim durum sizde de oluyor mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X