Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.085
Cevap
162
Favori
420.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, garanti uzatımı konusunda aracı alınca mı yaptırmak ekonomik olarak daha mantıklıya geliyor yoksa ilerleyen yıllarda mı? Tavsiye eder misiniz garanti uzatımını?

Birde bagaj havuzu olarak hangi markaları kullanıyorsunuz?

Aracımı çarşamba günü teslim alacağım inşallah. Tavsiyeleriniz varsa zevkle dinlemek isterim.
  • Beyazhu B kullanıcısına yanıt

Merhaba aşağıdaki linkte garanti plus ile ilgili fiyatlar var. Güncel olduğunu düşünüyorum. ben alırken param yoktu yaptıramadım ancak kendi garantisi bitimine doğru eğer arabamı satmazsam yaptırmayı düşünüyorum, zira parçaları çok pahalı.

https://www.audi.com.tr/tr/servis-ve-aksesuar/audi-garanti-plus/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uozyilmaz -- 23 Aralık 2024; 20:29:21 >

bagaj havuzu son 3 aracımda YPS PLAST kullandım. fiyatı makul, kalitesinden de gayet memnun kaldım. Bu sefer de burdan alırım muhtemelen. linki aşağıdadır.

https://www.bagajhavuzu.com/

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt

Standart, yumuşak ve lüks seçenekleri mevcut. Lüksün farkı var mı? Denediniz mi farklı ürünlerini acaba?

• uozyilmaz U kullanıcısına yanıt

Fiyat artsa da 2 yılın sonunda yaptırmak yine de daha mantıklı geldi bana sonuçta 2 yıl sonra almaya başlayacağımız bir hizmet için peşin para vermiş olduğumuzu da düşünmek lazım. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt
    Sesli talimat var. Su şekilde bir deneme yapmıştım. Üşüdüm klimayı 26 dereceye ayarlarmisin şeklinde komut verdigimde uyguladı.
    Dostum çok takılma. Paspas sistemi gibi çok sert malzemeden değil bagaj havuzları. En iyisi sahler marka. Fakat onlarda başka yerden temin ediyorlar bagaj havuzunu. Oraya bakabilirsin.

satarken artı bir değer oluşturmuyor, hatta yeni alıcı zeyilname filan yaptırmadığı için geçersiz kalıyor.

2 sene içinde belki ekonomik durumunuz değişecek ve başka bir araba alacaksınız (daha üst model vs) 2 sene içinde neler olucak belli olmayacağı için, 2 sene sonra satın almanızı öneririm.

• Dostlar selamlar,
    10 gün önce A3 sedan advenced+premium+konfor paket metalik glacer beyaz renk araç teslim aldım. Karadeniz'de yaşadığım için beyaz renk tercih ettim. 10 günlük deneyimlerimi paylaşmak gerekirse
    Yakıt tüketimi: aracı İstanbul'dan ordu' ya kadar şehir dışı kullanımında ortalama tüketim 5.2 ile geldim.(Bu arada aracı aldıktan sonra kışlık lastik taktırdım) Bu süre zarfında gerede'ye kadar otoban gerede'den sonra 110, 115 civarı ortalama hız ile devam ettim. Toplamda şu ana kadar 1400 kilometre şehir içi şehir dışı ortalama yakıt tüketimi 6.2 göstermekte. Aracın depo hacmi 45 litre.

Araç içinde ambiyans aydınlatma yok. Gönderilen teklif formlarında ambiyans aydınlatma paketi yazmış olsa da ambiyans aydınlatmadan kasıt tavan ve ayak altı aydınlatmaları.

Araçta navigasyon mevcut. Şerit takip, şeritten ayrılma, Audi pre Sense,hız sabitleyici vs özellikleri var. Kablosuz şarj kablosuz car Play kablosuz Android Auto özellikleri de mevcut. Multimedya ekranından tutma asistanı özelliğini açarak Auto hold'u aktif hale getirebiliyorsunuz. Kör nokta uyarı sistemi mevcut. Araç yan aynalarında ışıklı olarak ikaz vermekte. Trafik işaretleri özelliği var fakat bu özellik ülkemizde kullanırmıyor şeklinde uyarı bulunmakta. Otomatik park asistanı bir kere denemeye çalıştım işin acikcasi onu da beceremedim

Şoför koltuğunda elektrikli ayarlama mevcut fakat hafıza özelliği bulunmamakta. Şoför yanı koltuğunda ise elektrikli koltuk bulunmamakta ama bel desteğini elektrikli olarak ayarlayabiliyorsunuz. Ön iki koltukta da koltuk ısıtma bulunmakta

Şoför koltuğunun yanındaki koltuğun altında bir jeneratör bulunmakta. Mild hibritten kasıt sanırım bu.

Fren konusuna gelecek olursak evet fren hassasiyetine alışmak biraz zaman alabiliyor. Daha önce 18 model Golf comfortline aracım vardı onu satıp bu aracı aldım. O nedenle freb konusunda alışmak biraz zaman alacak gibi. Frene basıyorsunuz fakat sanki yeterli basma hissiyatını vermiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bazıları rekupasyon özelliğini devre dışı bırakırsanız daha sert oluyor gibi durumlardan bahsetmiş deneme imkanım olmadı.

Ayak hareketi ile bagaj açılabiliyor aynı şekilde kumandadan da açılabiliyor fakat kapatma manuel yani el ile yapılmak zorunda. Konfor anahtarı özelliği mevcut. Yani aracı kapı kollarına dokunarak aracı kilitleyebiliyorsunuz.

Bu klasmandaki bir araca göre Yol sesini içeriye fazlaca alıyor gibi. Özellikle sıcak asfalt olmayan yerlerde o durumdan biraz rahatsızlık duyabilirsiniz.

Cam filmi ve ppf kaplama ile alakalı olarak da bayi ile görüştüm. Komple kaplama ve cam filmi uygulamasına toplamda 155.000 gibi bir fiyat verdiler. Sadece kaput koruma 15.000 TL idi. Tabii ki yaptırmadım. Dışarıda bu işi Hem daha uyguna hem de daha iyi yapan yerler var.

Garanti konusuna gelecek olursak şimdiden Garanti yaptırmayı çok mantıklı bulmuyorum. 2 yıl içerisinde istediğiniz bir zaman yaptırabilirsiniz. 2 yıl bitimine yakın yaptırılmak sanki daha mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurizma -- 24 Aralık 2024; 10:42:34 >

• Ugurizma U kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın,

sizdeki aracın aynısı bende de mevcut geçen hafta almıştım, hala kurcaliycak zaman bulamadım açıkcası,

tirim sesi değil ama lastik sesi geliyor, ambiyans konusunda daha önce yanılmıyosam bi kaç arkadaş sizde bende paylaşmıştık bu konuyu,

bende ayak aydınlatmada yok sanırım. rodaj konusunda herhangi bi şey diyen oldu mu size?

haftaya aracı kontrol için bayi çağırıcak,

bana hediye olarak bagaj havuzu paspas cam filmi verdiler, seramik+ppf ye de 51bin istediler, 7 yıl garantili şeklinde.

tekrar güle güle kullanın

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Ne için çağırıyor acaba, ben de temmuzda aldım ama çağırmadılar.

Temmuzda Sportback Advanced+Premium+Konfor aldım ama kablosuz Carplay&Android Auto yok, navigasyon da yok. Acaba serviste kablosuzu yazılım güncelleme ile açarlar mı?

Rodaj ile alakalı olarak bilgi veren olmadı.
  • ayok09 A kullanıcısına yanıt

35.hafta üretim den sonrasında var hocam,

• ayok09 A kullanıcısına yanıt

ben biraz pimpirikliyimdir ondan sanırım,

• Lbe L kullanıcısına yanıt

2021 yeni kasa galiba, model her zaman önemli, 2021 kasalarda bizimkinden çok farklı değil hocam.

Hediye olarak paspas verdiler. Cam filmi hediyesi iyiymiş. Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka.selcuk

sizdeki aracın aynısı bende de mevcut geçen hafta almıştım, hala kurcaliycak zaman bulamadım açıkcası,

tirim sesi değil ama lastik sesi geliyor, ambiyans konusunda daha önce yanılmıyosam bi kaç arkadaş sizde bende paylaşmıştık bu konuyu,

bende ayak aydınlatmada yok sanırım. rodaj konusunda herhangi bi şey diyen oldu mu size?

haftaya aracı kontrol için bayi çağırıcak,

bana hediye olarak bagaj havuzu paspas cam filmi verdiler, seramik+ppf ye de 51bin istediler, 7 yıl garantili şeklinde.

tekrar güle güle kullanın

İyi günlerde kullanın inşallah. Kayseri’den mi almıştınız aracı acaba? Kayseri bayisi benzer tekliflerde bulunuyordu.

evet, aykan

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.