Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.239
Cevap
169
Favori
433.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha yeni st sordum a3 sedan 2024 ne kadar oldu diye 2400 veriyouz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

dostum bana cam filmi adıyla hava atacağına arabana fiyat biçecek insanlara hava at belki fiyat öldürmezler. ilk defa araç satıyorsun sanırım bu hallerini buna bağlıyorum.

benim aracım cam tavansız beyaz advanced araçtı ekstrası yoktu. 500 bin takas desteği alıp 1740a sattım aracımı, sıfır aldığım diğer araçtan toplam 2240 düştü anlayacağın. günün sonunda başka bir araç almak için bir yola girdiysen, a3 piyasasında burnun havada fiyat kırmadan asla satamazsın. aç bak ilanları ilan tarihi eskiden yeniye, 6 ay üstünde ilanlar dolu aynı fiyatta.

ekim ve aralıkta 2466ya ahbabıma avekten iç dış s-line ve sedan araç aldık, yine aralıkta 2070e yüzlerce advanced cam tavanlı satıldı. 11 ay önce 2300e aldığın arabayı bugün 2015e satmaya çalışırken piyasa da bakman gerekir. Cebinde 2m olan adam sehven bi bayiiye gidip fiyat sorsa 50-60 ekleyip sıfır alabilirken senin o kadar km yapmış aracını almaz.

bu benzer şeyler şu anda aldığım g20 için de geçerliydi, 22-23 model 30bine dayanmış arabaları millet sıfır ile ya aynı ya da daha yüksek fiyata koyuyordu. ben daha donanımlı aracı hem sıfır hem de daha ucuza normal bi vatandaş olarak alabildim. o ilanlar ise hala yayında her gün 5 inip 10 çıkıyor sonra 50 iniyor ama hala yayında, sinek avlıyor anlayacağın.

satıp başka araba alacaksan dediklerimi düşün, alacağın arabadan da olma, hadi selametle

Aynen dostum cam filmi ile hava atıyorum ama sen hala bana bayi ismi vermedin.

Demagoji peşinde koşmayalım, 2024 çıkışlı çift paketli A3 e 1800+-30 diyorsun, kendi araban boş paket 1740 a sattım diyorsun (bayağı mantıklı) bayide 2 milyona sıfır araç var diyorsun, ben de güzel güzel cevapladım bir de cevap bekledim ama kaynımın oğlu şuna buna aldı diye havada konuşmalar. Hangi bayi isim verirsen hemen bir fiyat teklifi alıp burada paylaşacağım.

Sen filo alsan 2 milyona sana boş paket sıfır a3 vermezler benden demesi ki şu an sattığım araçtan elimde bir tane daha var, ikisini de aynı bayiden aynı anda çıkarttık. Düşecekleri olsun olsun en fazla 50.000TL o da iki araç toplamında.

Bu tarz arkadaşlara inanıp olmayacak fiyatlar ile bayiye gitmeyin derim, dalga konusu olursunuz.

Ha elinde var ise sen sat o fiyattan ekonomiye can gelsin. Alan mutlu olsun.

Bu arada ilk araban falan demişsin, 2024-2025 yılı içerisinde sattığım 5. araba, alacağım ise 7. araba olacak, bu hallerini toyluğuna bağlıyorum. Galerici değilim.

Kolay gelsin, alıntı yapmayalım işimize bakalım.

• Bomboş tartışmaların arasında sorum kaynadı.yine sorayım.aranizda aracininin garantisi bitmiş ve klima tuşunu iyi niyet garantisi kapsamında değiştiren oldu mu? Ücret alınıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beniövmebanaparaver B kullanıcısına yanıt
    Bnde garanti bitmişti, başka bir kronik arıza vites kolu arızası aldım. Serviste sadece işçilik ödedim, yaklaşık 10bin TL. Bu da sık yaşanan kronik bir arızaysa sizde de aynı süreç ilerletilir, özellikle araç servis bakımlıysa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum cevap için. Yakın zamanda mi yaptirmiştiniz? Ortalama kaç haftada parça gelip değişim işi oldu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sigsegv S kullanıcısına yanıt
    Arka koltuğa monitör koymuştum. Stop ettiğimde arka koltuğu kontrol edin yazısı çıkmıştı ekranda. Puset resmi ile beraber.

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    dostum algıda problem yoksa gayet bayii ismi var, f. hanım ve u. bey var kendi aracımı aldığım avek tekstilkent geçen ay araç değiştirmeyi düşünürken gidip kahvelerini içip sohbet ettik, senin gibi havadan fiyat yazmıyorum gayet net gördüğüm satış fiyatından bahsediyorum.

25 model araçlar minimum 2 aya gelir o süreçte de verilen fiyatlar gerçekçi olmaz. şu an ellerinde yavaş giden araçlar dışında doğru dürüst araba olduğunu da düşünmüyorum. işin özü, alıntı alıntı gidip duruyor, arabanı satıp başka araba alacaksan yavaş a3 piyasasında arabanın değeri yazdığım gibi. düşen faizlere rağmen beklemek yerine o fiyata satarsan hem beklememiş hem de bir sonraki arabanı almış olursun.

he bir de yılda 7 araba değiştiriyorsan ppf masrafına falan girme satışta hiçbir değeri yok zaten görürsün bu sefer.

ben kendi aracımı şahısa değil, borusan next’e sattım. şahısa satsam yine daha yükseğe giderdi ama 5 dk içinde satışını verip alacağım arabaya takas desteği almak varken senin gibi uğraşmak istemedim. sattığım arabam o kadar temizdi ki, tahmin ediyorum listelenmeden satıldı çünkü hiç siteye çıkmadı bile. dün 17.300kmde senin tabirinle boş paket arabayı 1940a koymuşlar, tahminimce asla satılmaz. s-line parasına kimse paketsiz advanced almaz.

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Ok 👍

• Makyajlı kasayı 2300’den aşağı vermiyorlar hani 2000’e nerede var bende yarın alayım, arabanızı boşuna değersizleştirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 19 Ocak 2025; 13:52:9 >
  • beniövmebanaparaver B kullanıcısına yanıt
    1 ay önce. 1 hafta sürdü tüm islemler. Arayıp parçanın türkiyede olup olmadığını sorabilirsiniz bakıyorlar.

• treleibus T kullanıcısına yanıt
    Ben arka koltuğun hangisine oturursam oturayım simge kırmızı olmuyor. Geçen ağır bir arkadaş oturduğunda algılamıştı. Ben 72 kiloyum. Bu nasıl bozuldu valla anlam veremiyorum yeni kasa elektronik olarak çinliler gibi.

• Geçen hafta teslim aldığım araçta şürüş modu, esp, start-stop özelliklerini açıp kapatan tuşlarla ilgili sorun yaşıyorum tam sert basmadan işlemiyor, hafif basınca tık sesi geliyor fakat işlevini yerine getirmiyor. Bilinen bir durum mu yaşamış olan var mı benzer durumu

• Şerit takibi açtırıp kullanan var mı? Güvenli çalışıyorsa açtırmayı düşünüyorum, ACC fena değil çünkü. İkisi birlikte otoyollarda iyi olabilir

• Yahu şu ölücüler maalesef her yerde,malum sitedeki mesaj kutusu bu şekilde fiyat öldüren,akıl veren,malı kötüleyen,eşinin altınını bozan,oğlunun kumbarasını patlatan mesajlarla dolu.Böyle tiplere araç satmaktansa çok aciliyeti varsa araç alım firmalarına satmak daha mantıklı.

• nıghtman kullanıcısına yanıt

neden? fark ne sana göre ölücüyle araç alım firmaları arasında ?

• Her aracın optimum bir satış fiyatı ile alış fiyatı vardır. Pazarlık payları bellidir. ‘Hanımın altınları bozduracağım’ diyerek aracı değerinden düşüğe almak isteyenin mesajını bile cevaplamam, kimse kusura bakmasın. Ben aracı satacağım zaman ilana genelde yazıyorum pazarlık payım çok azdır diye. Arayan da ona göre arıyor. En makul çözüm bu, kimse kimsenin vaktini çalmasın.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Sana katılıyorum bana göre de 2M ve üzeri bir araç için pazarlık payının günümüzde %2 ile %5 arasında bir indirimle alınabileceğini düşünüyorum tabi şişirilmemiş bir arabaysa yani özetle müdailleri 2m bir arabının gerçek piyasası buysa 2000-1950 arasında bir fiyata satılmasını etik buluyorum.

• FthGTI F kullanıcısına yanıt

f hanım ve u bey varmış isterseniz sorun, biraz ağlarsanız 1.9 a bile veriyorlarmış. Sonra satarken 1.7 ye satıyorsunuz ama ona göre.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.