Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: DJ ICEMAN , Beyazhu
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.248
Cevap
169
Favori
435.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1100 km de zaten arac depo full degil gorselde rolantide calismiyor fazla cold start suresince calisiyor sadece, sebebini tam cozemedim acikcasi. konuya hakim biri vardir belki diye yazdim servisle iletisime gecmedim henuz

saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tdec T kullanıcısına yanıt

Aynı problemi yaşadım araç 600-700 km felandı 1 hafta oldu şimdilik daha olmadı. Servis bazen oluyor tarzında konuşuyor, araştırdığım kadarıyla yazılımsal hatadan kaynaklanıyor çoğunlukla. Fakat garantiden parça değişimi yapılanlarda var. Bu problem a3 modeliyle sınırlı değil 1.5 etsi ve 1.0 etsi kullanan bütün vag grubunda kronik bir sorun sanırım.

Zaten bu eTsi olayı çok boş iş keşke düz 1.5 tsi olsaydı.

• 13men13 1 kullanıcısına yanıt

kesinlikle size katılıyorum

• Arkadaşlar hayırlı forumlar hayırlı geceler. Aracım 2022 model ve 30 küsür bin km de. Araç çoğunlukla İzmir trafiğinde kullanıldı. Son zamanlarda biraz rahatsız olduğum bir husus var, bu şanzımanın bir karakteristiğiydi ve önceden de böyleydi de yeni mi dikkatimi çekmeye başladı yoksa gerçekten bir terslik mi var emin değilim. Araç şehir içi ara hızlanmalardan sonra yavaşlarken, yalnızca 3. viteste garip bir gecikme ya da kararsızlık yaşıyor. Hız düşerken, hatta devir nerdeyse rölantiye kadar düşmüşken tekrar hissedilir şekilde gaz vermeme rağmen araç ısrarla boğulurcasına 3. vites ile devam ediyor ve vites düşürmüyor. Bazense devir düşünce olması gerektiği şekilde sorunsuzca 2’ye geçiriyor, bazen de araç 3 ile zorlayınca gaz pedalıyla 2’ye düşürüyorum ve saniyesinde tekrar vitesi yükseltiyor. Kavrama kaçırıyor olabilir mi?

• servtsayar S kullanıcısına yanıt

Hocam selam bende'de 2023 s-line sedan aracım var 25000km de şuan ve senle bir e bir aynı şeyleri yaşadım özetleyecek olursam arabam 18000km civarlarındayken böyle arabam eski performansını vermiyor gibi geldi(sıfır aldım)bende kendimce denemelere koyuldum 0-100 60-120 0-200 gibi denemeler yaptım ve her seferinde M konumunda esp off dynamic modunda sürüyorum araç tuhaf bir şekilde 'anasın sattığım' 2 den 3 e geçerken güç kesiyor ve yığılıyor 1.0 saniye kadar bir yığılma nerdeyse sanki bi yutkunuyor gibi ama diğer viteslerde hiçbir şekilde bir sorun yok sonra trafik içinde kullanırken fark ettiğim böyle araba eco moddan(12V akü sistemi) yeniden çalıştığı zaman 30km hızlarda gibi bazen 3 de çalışıyor ve bir anda 2 ye çekip'tahminimce' hayvan gibi sallıyor içerde tekleme yapar dur kalk trafikte 'kat kut'lar' ve en önemlisi araba devir çeviriyor ama hızlanmıyor mesela sabah otoparktan çıkarken dik bir rampadan çıkıyorum ve oraya girdiğimde devir bir anda(bazı sabahlar her sabah değil) böyle 2500RPM yapıyor aynı viteste sanki artırcakmış gibi ama hızlanmıyorum düzlükte de aynı şey oluyor yoğun trafikte kaldıkça süre arttıkça daha da aptallaşıyor (şanzıman sıcaklığından olabilir belki) genel olarak bu şanzıman yüzünden g20 alıcam gibi 5.vitesten mesela kick-down bir türlü 2.vitese çekmiyor araba(65-70KM bandında) atik davranmıyor ancak M modunda kullanırsan olabilir.

Özetle:Hocam aynı dediğiniz 3.vites saçmalığı bende de var bende izmirdeyim ve vosmerden %99 ihtimalle garanti varken kavramayı değiştiricem ve öyle deniyeceğim arabamı tekrar ama dediğiniz gibi aptallaşma saçmala hafif titreme 'tartk' diye vitese girme ve vitesden çıkma gibi onlarca olumsuz şey var bu (bize denk gelen diyeyim) a3 dsg'lerde,hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkrc99 -- 16 Ocak 2025; 3:42:26 >

• Ahmetkrc99 A kullanıcısına yanıt
    Şanzıman da saçmalamalar var kesinlikle bir sıkıntı yok diyorum ama aniden gaza basınca tak tak ses geliyor aşağıdan Mercedes a200 1.6 156 hp vardı kesinlikle daha iyidi hızlanma da arada 6 hp den nolcak ki sanki 130 hp gibi 1.5 e tsi motor daha düşük hissettiriyor dinamik mod da bile istediğim gibi olmuyor ne alayım bilmiyorum değiştirmek istiyorum benim araç 22k daha ama hep bir problem çıkacak diye düşünüp duruyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

valla hocam bir nebze olsun atiktik hissetmek istersen tavsiyem M e çek ESP off yap kendin 5-6bin devir arasında otur ilk gazlarken haricinde biraz ethanol ekleyebilirsin(E10 MAX) ben öyle yapıyorum arada bir nebze tatmin ediyor ama en yakın zamanda 2021-2022 g20 sportline veya m sporta geçiş yapıcam gibi.

• Arkadaşlar selam,

Aracımı satılığa çıkarıyorum, 2024 Şubat çıkışlı 24000 km de Advanced donanıma sahip sportback.

Advanced donanıma ek olarak,

Full ppf kaplama stek(Detailing dükkanı bursa şubesinde yapıldı.)

Ön cam şeffaf ısı kesici, yan ve arka camlar film kaplı (solargard)

Metalik Navarra Mavi

AC siyah-siyah/siyah-siyah/siyah/çelik gri

WA4 Premium Paket (- Metalik renk - Audi akıllı telefon arayüzü - Audi phone box light - Panoramik cam tavan )

WA5 Konfor Paketi (- Ön koltuk ısıtması - Audi ses sistemi - Konfor anahtar)

4E6 Elektrikli açılır kapanır bagaj kapağı

4K5 Konfor anahtar, SAFELOCK özelliksiz

9VS Bang & Olufsen Premium Ses Sistemi

9ZV Audi phone box light bulunmakta.

Eğer forumdan düşünen olur ise yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 28 Ocak 2025; 21:35:45 >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı satışlar müdaillere göre fiyat yüksel geldi hızlı satış düşünüyorsan biraz fiyat düşmeni tavsiye ederim bu paraya s-line çıkarılır gibi geldi çünkü bana örnek ilan olarak:1222344513 hayırlı satışlar dilerim.Sizin araca müdail ilan:1222206072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkrc99 -- 17 Ocak 2025; 18:36:5 >
  • Ahmetkrc99 A kullanıcısına yanıt
    Muadil ilan pek muadil olmamış. Bu araç çift paketli extra 180k sı var. Fiyat çok değil ama satar fiyatı 1900-1950 arası olur muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt

Doğru Paket farkı var ama muadil Araç 9 binde usta yüksek ihtimalle pazarlıkla müdail aracı 1830-40 civarlarına alırsın.Bencede 1900-1950 arası gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkrc99 -- 17 Ocak 2025; 19:3:39 >
    Hocam bu fiyata 0 km makyajlı araç alınıyor. Emin misiniz değerinin bu olduğundan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkrc99

hocam hayırlı satışlar müdaillere göre fiyat yüksel geldi hızlı satış düşünüyorsan biraz fiyat düşmeni tavsiye ederim bu paraya s-line çıkarılır gibi geldi çünkü bana örnek ilan olarak:1222344513 hayırlı satışlar dilerim.Sizin araca müdail ilan:1222206072

Selamlar, araç en boş paket, artı olarak benim verdiğim ekstraların hiçbiri yok. bunun dışında bugün aracınızı ilanda belirttiğim kaplama, cam filmi gibi ekstraları eklediğinizde +150k gibi bir fark çıkıyor. Tabii tercih meselesi ama gerçekçi olmak lazım.

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Hangi bayi veriyor bilgi verirseniz hemen kaporasını yollayalım.

kaplama ve cam filmi satın alan kullanıcı açısından bi güvence değil, yaptıran kullanıcıya güvencedir. ben şahsen alacağım arabanın kaportasından emin olmak için kaplaması üstünde araç almam. ayrıca uygulamaya verdiğiniz parayı araç fiyatından isteyemezsiniz. 1 hafta önce sattım aracımı, bu piyasada hem düşük kaldı hem de yavaş gidiyor a3. bu şartlarda 1800 +-30 düşünün boşa vakit kaybetmeyin. satılmaz. arada beklemek yerine düşen faiz bile daha çok kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 17 Ocak 2025; 23:7:7 >
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Sorduğum soruya cevap bu değildi, hangi bayide yeni kasa bu fiyata veriliyor, söylerseniz hemen kapora yollayacağım?

Ayrıca diğer yazılanlara ithafen cevap vermek isterim,

Kaplama ve cam filmi size göre bir değer olmasa da bir değerdir. Eğer alacak kişinin konu hakkında bir güvensizliği var ise söktürme işlemi gerçekleştiririm, karşılığında güven bedeli olarakta gereken miktarı alırım. Ayrıca cam filmi dediğiniz şey solargard, araç bayilerinde yapılan 3 kuruşluk işlem değil, merakınız olur ise 5 cama uygulama için bir fiyat alın.

Konuyu eskilerden beri takip ettiğimden ötürü sattığınız aracı hatırlıyorum, beyaz renk ve herhangi bir ekstrası olmayan bir araçtı sanıyorum. 1.800 -+30 sizin aracınız için güzel rakam ancak benim aracım için maalesef değil, sıfırı 2.3 milyon olan 11 aylık aracı 1.8 milyona veren enayidir bu arada kusura bakmayın, elmayla armudu kıyaslamayalım mantıklı olalım. Otobid 1.870, galerici 1.920 verirken dedikleriniz son derece komik oluyor kusura bakmayın.

Bu arada ilk sorunun cevabını bekliyorum, var mıdır bayi adı?

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 17 Ocak 2025; 23:45:37 >

• Günaydınlar,arabanın garantisi biteli 2 ay oldu. Bu sabah klima tuşu basmadı. Kapatıp açtım yine aynı. Kronikmia sanırım. İyi niyet garantisi kapsamında değiştiren oldu mu? Herhangi bir ücret istiyorlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beniövmebanaparaver -- 18 Ocak 2025; 9:21:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tdec T kullanıcısına yanıt
    Sorun kronik.

Vites kolu sürüş mümkün arızası
    Klima tuş arızası
    Ana bilgisayar çökmesi

Bunlar normal şeyler

dostum bana cam filmi adıyla hava atacağına arabana fiyat biçecek insanlara hava at belki fiyat öldürmezler. ilk defa araç satıyorsun sanırım bu hallerini buna bağlıyorum.

benim aracım cam tavansız beyaz advanced araçtı ekstrası yoktu. 500 bin takas desteği alıp 1740a sattım aracımı, sıfır aldığım diğer araçtan toplam 2240 düştü anlayacağın. günün sonunda başka bir araç almak için bir yola girdiysen, a3 piyasasında burnun havada fiyat kırmadan asla satamazsın. aç bak ilanları ilan tarihi eskiden yeniye, 6 ay üstünde ilanlar dolu aynı fiyatta.

ekim ve aralıkta 2466ya ahbabıma avekten iç dış s-line ve sedan araç aldık, yine aralıkta 2070e yüzlerce advanced cam tavanlı satıldı. 11 ay önce 2300e aldığın arabayı bugün 2015e satmaya çalışırken piyasa da bakman gerekir. Cebinde 2m olan adam sehven bi bayiiye gidip fiyat sorsa 50-60 ekleyip sıfır alabilirken senin o kadar km yapmış aracını almaz.

bu benzer şeyler şu anda aldığım g20 için de geçerliydi, 22-23 model 30bine dayanmış arabaları millet sıfır ile ya aynı ya da daha yüksek fiyata koyuyordu. ben daha donanımlı aracı hem sıfır hem de daha ucuza normal bi vatandaş olarak alabildim. o ilanlar ise hala yayında her gün 5 inip 10 çıkıyor sonra 50 iniyor ama hala yayında, sinek avlıyor anlayacağın.

satıp başka araba alacaksan dediklerimi düşün, alacağın arabadan da olma, hadi selametle

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.